Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy lehet túllépni azon,...

Hogy lehet túllépni azon, hogy terhesen elhagyott a párom?

Figyelt kérdés

Reggel összevesztünk egy tök apró dolgon, aztán kiderült még több dolog, pl. haverjainak olyanokat mondott, hogy hiába vagyok én és a gyerek ő ugyanolyan lesz mint azelőtt, el fog járni itthonról, de nem is ez a baj, hanem amilyen lekezelően mondta másoknak a hátam mögött.

Aztán a rokonaimmal is összeveszett, velük is ordibált, összepakolta a cuccait és elköltözött, meg arra fogta, hogy miattuk van minden.

Nem is gondoltam volna, hogy elmegy.

2 hét múlva lett volna az esküvőnk, de szerintem pont kapóra jött neki ez a veszekedés, mert nem is akar elvenni. Azt sem tudom, hogy ilyenkor le lehet-e még mondani az esküvőt?

És mihez fogok kezdeni ezek után a babával? Mi lesz velünk? Csak gyest fogok kapni, az meg még a számlákra se elég :(

De légyszi ne bántsatok, hogy előbb kellett volna gondolkozni, így is ki vagyok :'(

Sms-ben beszéltünk, de látni sem akar, elköszönt örökre :((

2011. jún. 3. 19:42
1 2 3
 1/22 eNerdzsy ***** válasza:
100%

Hát az esküvőt le lehet mondani mert ugye senki nem fog titeket köröztetni, hogy márpedig muszáj összeházasodni.

A többit pedig, hogy ez a pasi tényleg nem veled készült megöregedni már te is tisztán látod, úgyhogy ehhez már nem kell a kommentár.

2011. jún. 3. 19:49
 2/22 anonim ***** válasza:
Mennyi idős terhes vagy?
2011. jún. 3. 19:49
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha ilyen szívtelen barom, hogy képes volt így otthagyni téged...kívánom, hogy verje még a fejét a falba jó sokszor.

Neked meg azt tudom tanácsolni, hogy ne zaklasd, ne keresd. Attól csak rosszabb lesz a dolog. Még meggondolhatja magát, lehet hogy pár nap és vissza is jön.

Az esküvőt bármikor le lehet mondani.

Hadd kérdezzem már meg: Ha tudod, hogy nem akar elvenni, akkor miért maradtál mégis vele? A baba előtt is így érezted?

2011. jún. 3. 19:53
 4/22 A kérdező kommentje:
20 hetes vagyok, most jöttem csak rá hogy ő nem is akart esküvőt, csak bele egyezett, mert látta rajtam, hogy én szeretném. De nekem azt mondta, hogy akarja, a babát is akarta, legalábbis ezt mondta.
2011. jún. 3. 19:55
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Ja, aztán majd 5-10 év múlva eszébe jut, hogy de jó lenne látni a gyerekét, bírom az ilyeneket... -.- Amikor már megszökött a felelősség elől és gyakorlatilag semmit nem kell csinálnia, nem kell annyira gondozni a gyereket, majd akkor újra előjön... na mindegy, reménykedj, hátha mégis meggondolja magát és csak pillanatnyi botlás volt. Egyébként szüleid, nagyszüleid stb. segítségére nem számíthatsz?
2011. jún. 3. 20:01
 6/22 anonim ***** válasza:

Hát ez nem hangzik valami szívből jövő "igen"-nek.

Drukkolok, hogy térjen vissza hozzád, de ha ilyen a hozzáállása, biztos nem lesz felhőtlen a jövőtök. :(

2011. jún. 3. 20:03
 7/22 A kérdező kommentje:
Biztos fogok kapni tőlük segítséget, de azért a gyereknek mégis kellett volna egy apa, meg nekem egy pár, aki segít, velem van terhesen és nem egyedül kell végig csinálnom... :(
2011. jún. 3. 20:03
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nagyon sajnálom, hogy ezt történt veled. Nem lehet, hogy be van rezelve, és amiatt viselkedett így? (Esküvő, baba, lehet hogy sok neki) Persze, ez sem lenne mentség arra amit tett. Rokonaid mit szólnak ehhez? Nem tudnak majd a pici körül segíteni neked? Az esküvőn meg most ne aggódj, azt bármikor le lehet mondani. Ha viszont tényleg ekkora b@rom, akkor pedig később csak örülni fogsz neki, hogy időben megszabadultál tőle! Próbálj azért valamennyire megnyugodni, most első a baba, és neki sem, meg neked sem tesz jót, ha idegeskedsz.
2011. jún. 3. 20:04
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Istenem! Nagyon-nagyon remélem, hogy csak megijedt, simán el tudom képzelni, hogy csak berezelt hirtelenjében, aztá visszamegy hozzátok...

Ha meg nem, szegénykém :'( Nem tudsz hazaköltözni a szüleidhez, vagy ilyesmi? Akkor legalább lakbért nem kéne fizetni.

NAgyon sok erőt és kitartást kívánok neked!

2011. jún. 4. 01:57
 10/22 A kérdező kommentje:

Le kellett vinnem a tárolóba az összes cuccát, hogy majd onnan vigye el, mert rám nem kíváncsi :( Már nem maradt itthon semmije sem :( Mégis mindenről ő jut eszembe, még boltba sincs kedvem lemenni, mert egyfolytában sírok, olyan vagyok mint egy zombi. Este is alig aludtam :(

Írtam még neki este, de csak annyit írt vissza, hogy oké... Ennyi számomra a mondanivalója.

Még a lakáskulcsokat is itt hagyta, úgyhogy nem fog visszajönni :((

2011. jún. 4. 07:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!