Hogy lehet túllépni azon, hogy terhesen elhagyott a párom?
Reggel összevesztünk egy tök apró dolgon, aztán kiderült még több dolog, pl. haverjainak olyanokat mondott, hogy hiába vagyok én és a gyerek ő ugyanolyan lesz mint azelőtt, el fog járni itthonról, de nem is ez a baj, hanem amilyen lekezelően mondta másoknak a hátam mögött.
Aztán a rokonaimmal is összeveszett, velük is ordibált, összepakolta a cuccait és elköltözött, meg arra fogta, hogy miattuk van minden.
Nem is gondoltam volna, hogy elmegy.
2 hét múlva lett volna az esküvőnk, de szerintem pont kapóra jött neki ez a veszekedés, mert nem is akar elvenni. Azt sem tudom, hogy ilyenkor le lehet-e még mondani az esküvőt?
És mihez fogok kezdeni ezek után a babával? Mi lesz velünk? Csak gyest fogok kapni, az meg még a számlákra se elég :(
De légyszi ne bántsatok, hogy előbb kellett volna gondolkozni, így is ki vagyok :'(
Sms-ben beszéltünk, de látni sem akar, elköszönt örökre :((
Hát az esküvőt le lehet mondani mert ugye senki nem fog titeket köröztetni, hogy márpedig muszáj összeházasodni.
A többit pedig, hogy ez a pasi tényleg nem veled készült megöregedni már te is tisztán látod, úgyhogy ehhez már nem kell a kommentár.
Hát ha ilyen szívtelen barom, hogy képes volt így otthagyni téged...kívánom, hogy verje még a fejét a falba jó sokszor.
Neked meg azt tudom tanácsolni, hogy ne zaklasd, ne keresd. Attól csak rosszabb lesz a dolog. Még meggondolhatja magát, lehet hogy pár nap és vissza is jön.
Az esküvőt bármikor le lehet mondani.
Hadd kérdezzem már meg: Ha tudod, hogy nem akar elvenni, akkor miért maradtál mégis vele? A baba előtt is így érezted?
Hát ez nem hangzik valami szívből jövő "igen"-nek.
Drukkolok, hogy térjen vissza hozzád, de ha ilyen a hozzáállása, biztos nem lesz felhőtlen a jövőtök. :(
Istenem! Nagyon-nagyon remélem, hogy csak megijedt, simán el tudom képzelni, hogy csak berezelt hirtelenjében, aztá visszamegy hozzátok...
Ha meg nem, szegénykém :'( Nem tudsz hazaköltözni a szüleidhez, vagy ilyesmi? Akkor legalább lakbért nem kéne fizetni.
NAgyon sok erőt és kitartást kívánok neked!
Le kellett vinnem a tárolóba az összes cuccát, hogy majd onnan vigye el, mert rám nem kíváncsi :( Már nem maradt itthon semmije sem :( Mégis mindenről ő jut eszembe, még boltba sincs kedvem lemenni, mert egyfolytában sírok, olyan vagyok mint egy zombi. Este is alig aludtam :(
Írtam még neki este, de csak annyit írt vissza, hogy oké... Ennyi számomra a mondanivalója.
Még a lakáskulcsokat is itt hagyta, úgyhogy nem fog visszajönni :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!