Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan, akit elhagyott...

Van itt olyan, akit elhagyott a párja, miután kiderült, hogy terhes? Mit tettetek ezután? Hogyan tettétek túl magatokat rajta? Esetleg meggondolta magát a párotok?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat!
2011. máj. 29. 17:19
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Jó ilyet hallani :)

És annak ellenére, hogy azt mondta végleges, pár perc után azt is mondta, hogy nemtudja, hogy eltud e szakadni tőlem, de volt olyan is már, hogy "a pocakomban lévő babához valamilyen szinten köze van, és durván fogalmazva csak miatta érez írántam többet a barátságnál".

Elég bántó szavak ezek... nagyon rosszul esett :(.

Már nem tudom mit gondoljak, mit tegyek, mi a helyes...

2011. máj. 29. 18:18
 12/19 anonim ***** válasza:
szerintem várj még egy kicsit. nem tudhatod mit hoz a jövő. sok fiú/férfi akkor szereti meg igazán a gyerekét mikor már megszületett és látja is. velünk ez teljesen máshogy van hisz a szívünk alatt hordjuk 9 hónapig Őt :) bár persze sokkal jobb lenne neked is ha veled lenne a terhesség alatt :( de bízom benne hogy így is boldogulni fogsz bárhogy hozza is az élet :) amúgy nekem fogalmam sincs hogy tenném túl magam ezen :(
2011. máj. 29. 18:22
 13/19 A kérdező kommentje:
Már lassan másfél hónapja hagyott el, és borzasztóan nehéz... se egy kedves szó, se egy ölelés, se egy érintés... pedig most a legnagyobb szükségem lenne rá...
2011. máj. 29. 18:25
 14/19 anonim ***** válasza:
elhiszem hogy nagyon nehéz :( de próbálj kicsit a jó dolgokra koncentrálni hiszen biztos van aki melletted áll. az egyik ismerősöm ismerősével is ez történt de ő 17 éves. túl későn derült ki hogy babát vár és elvetetni már nem tudta, a barátja aki 19 éves meg úgy döntött ő nem akarja megtartani... mintha el lehetett volna ezt dönteni. és magára hagyta a lányt aki sok testvérrel nem túl jó körülmények között él a srác meg egy újgazdag kis k*csög... sajnos a pasik sokszor ilyenek :(
2011. máj. 29. 18:32
 15/19 anonim válasza:
Én is ilyen helyzetben vagyok. 14+4 napos kismama vagyok. 7 hetes voltam, amikor kiderült. Megbeszéltünk a párommal, azt mondta, hogy segít és mellettem lesz. Azóta eltűnt. Lassan 2 hónapja nem tudok róla semmit. Nagyon nehéz lelkileg, de a családom és a barátaim szerencsére mellettem vannak és sokat segítenek. Most vagyok pont olyan mélyponton, hogy nagyon hiányzik és szükségem lenne rá. De Ő nincs sehol. Tudom, hogy Te is min mész keresztül, de hidd el a család és a barátok nagyon sokat tudnak segíteni lelkileg is. Én is a barátaimtól kapom meg azt a plusz szeretetet, amit a páromtól kellene. Próbálom túltenni magam rajta, ami többé-kevésbé sikerül is. A kis Pocaklakó van előttem, hogy neki szüksége van rám. Ő itt van nekem most már és vigyáznom kell rá nagyon, mert már Ő a mindenem! Egy kis Élet van bennem, és ez mindennél többet jelent számomra. Soha nem lehet tudni, hogy mit hoz az élet. Bárhogy is alakuljon az életed, a Picurkád már ott van és ez adjon Neked erőt és kitartást! Hidd el, minden jóra fog fordulni. Boldog babavárást és vigyázz magatokra! :)
2011. máj. 29. 19:28
 16/19 anonim ***** válasza:
nekem egy ismerosom volt igy a csaj terhes lett a fiju nem akarta a gyereket pedig szerettek egymast ott hagyta a fiju de amikor a csaj ment szulni futott be a korhazba :)es meg a szulesnel is ott volt utanna minden happy end lett felesegul vette es van egy masik babajuk is most ok is fiatalok voltak anno:)
2011. máj. 30. 06:30
 17/19 anonim ***** válasza:

Volt egy ilyen eset a közeli baráti körömben:

A lány teherbeesett ---> örült neki nagyon (22 éves volt akkor) ---> srác nem akarta (23 éves volt) ---> rábeszélte az abortuszra ---> lány nagy nehezen könnyeivel küszködve elment a műtétre ---> srác 2-3 nap múlva otthagyta. Egy hét alatt veszítette el a babáját és a szerelmét, teljesen összeomlott, kis híján az öngyilkosságba menekült. De egy régi barátnője kihúzta belőle és elköltözött 500 km-rel arrébb. 3-4 évig jól is ment minden, de valami történt, mert haza jött és megint depis. Most 27 éves és olyan mintha 16 lenne.

2011. máj. 30. 08:31
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam ilyen helyzetben,amint kiderült,hogy terhes vagyok elhagyott a fiam apja (4évig voltunk együtt) nagyon nehéz volt,nap mint nap sírtam. Mindennap eljött,meglátogatott,amikor kórházba voltam,akkor is mindennap bejött hozzám. 3hónapos volt a kisfiam mikor újra összejöttünk de 2 hónap múlva karácsonykor újra elment! Azóta megismerkedtem a férjemmel,és nagy boldogságban várjuk a babánkat! Kisfiam most lesz két éves!
2011. máj. 30. 15:24
 19/19 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Elég régi a kérdésed, így nem fűzök sok reményt a válaszhoz, de engem érdekelne, hogy alakult végül az életed... :)
2013. szept. 12. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!