14 hetes terhes vagyok, múlt héten elhagyott a párom, mert meggondolta magát. Azóta nem alszom és az idegtől hányok és hasmenésem van. Mit tegyek, hogy a kicsinek ne legyen baja?
Gyorsan menj pszichológushoz, hogy nagyon hamar rendbe jöjjön a lelked, különben bajok lesznek.
Sajnállak és utálom az ilyen pasikat, a baba nem egy labda, ami ha nem kell, beteszem a szekrénybe...
De nem te vagy az egyedüli ilyen eset, mások is megoldották:-)
Ne add fel, magadra és a kicsire gondolj!!
Huuuuuuuuu...hat elsosorban probalj megnyugodni. Tudom, hogy ez most nehez es elkepzelhetetlen de muszaly..a baboca erdekeben.
Sajnalom ami tortenik veled de hidd el, hogy nem te vagy az egyeduli kismama aki ebben a cipoben jar.Sajna mi nem ismerjuk a multadat es a parodat de lehet, hogy jobb igy neked, nektek.Az is lehet, hogy csak egyszeruen megijedt..elmegy aztan jol atgondolja es eltek boldogan tovabbra is.
Mindenesetre nyugodj meg es ne gondolj csak a babocara....
Nyugodj meg. Most nagyon pánikba lehetsz esve, de nyugi. Ha van rá lehetőség, beszélgess a volt pároddal, hátha minden rendbejön. Próbáld rendezni az anyagiakat, kapcsolódj ki egy kicsit, esetleg költözz vissza a szüleidhet, stb. ... A legfontosabb az, hogy nyugodj meg, próbálj kikapcsolni. Járj el beszélgetni a barátnőiddel stb. Még minden jóra fordulhat. Ha mégsem, biztos fog támogatni a volt párod. Ha mégsem, akkor segít majd a bíróság. És amiatt se aggódj, hogy hogy fogsz gyerekkel párt találni magadnak. Szerencsére a legtöbb pasi családcentrikus, és nem zavarja őket, ha van már gyereked. ... De hátha kibékültök még az exel. .... Szorítok! És nyugodj meg!
És ha gondolod, pszichológushoz is elmehetsz.
Szia!
Én 22 hetes terhes vagyok.Én is hasonló cipőben járok azt hiszem.Eleinte a párom is akart nagyon gyereket,de vmi teljesen megváltozozott.Most külföldön dolgozik,hogy nekünk legyen.Legalábbis ezt mondja.Pár hete viszont úgy érzem,hogy nem is érdekli az egész.Eddig minden nap hívott,sms-t küldött.De mostmár azt sem.Szóval nem tudom,hogy mi van.Mikor legutóbb itthon volt jól összevesztünk,de aztán kibékültünk.Most hallani sem hallat magáról.Úgy érzem magunkra fogunk maradni.Pedig én szeretem,de neki minden előbbre van nálam.Pedig nem volt ez így mindíg.Remélem nem hagy el,mert nem tudom mihez kezdenék.Szerinted?
Biztosan azóta megoldóttak már a gondjaid.Na és fiad lesz vagy lányod?
sziasztok!
kérlek segítsetek:(
12 hetes kismama vagyok 1 héten belül lenne az esküvő a párommal, de ő most mondta le az esküvőt, és azt is mondta hogy köztünk vége. most ott tart a dolog hogy csak költözzek vele össze és később talán elvesz. mit tegyek?
7
Istenem :( mi lett a vége?
És neked, kérdező?
Bár tudom, nem fogtok válaszolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!