Mi akkora probléma azon, hogy abortusz helyett inkább megszülni és örökbeadni?
Még mindig jobb, hisz meghagyod az életét és szerető családhoz kerül.
Várom a felháborodott kifakadásokat és a helyeslő hozzászólásokat!
26N
Biztos vagyok benne Kedves Kérdező, hogy neked nincs gyereked, illetve még nem voltál terhes soha. Ha majd az leszel, jusson eszedbe a kérdésed, és akkor gondolkozz el rajta, hogy örökbe tudnád e adni a babádat.
És azoktól is kérdezem, akik mélyen elítélik az abortuszt, hogy ha választani kéne, abortusz vagy örökbeadás, melyiket választanák? (a baba megtartása nem alternatíva, csak a 2 rossz között lehet választani) Mert persze, azt könnyű leírni, hogy én soha nem vetetném el, mert az gyilkosság, de azt is ilyen könnyen le tudjátok írni, hogy hogy márpedig én örökbe adnám? És ezt meg is tudnátok tenni? Őszintén!
"ha te leszel terhes és ezen végig mész na akkor vagyok kíváncsi,hogy adnád örökbe.míg nincs benne egy ilyen kicsi valami a hasadba addig könnyű beszélni."
mármint úgy érted, fennáll a "veszélye" annak, hogy míg kihordod, mégis rájössz: meg szeretnéd tartani? hát ez meg miért baj??
meg mi az, hogy könnyű beszélni? most azt akarod beetetni, hogy ha mi ilyen szituációba kerülünk, inkább elvetetjük, de most csak dumálunk a vakvilágba? kötve hiszem...
Tudod mit tudnék megtenni? Védekezni. De azt nagyon. Nem úgy, ahogy itt mindenki teszi, mert itt mindenki hatszorosan védekezik, és csodák csodája mégis terhes lesz (bár tudnám ki hiszi ezt el).
És tudod mit? Ha tudom, hogy azt a 0,00000001% rizikót sem tudom bevállalni ami normális védekezés mellett van, akkor nem szexelek! Inkább élek szex nélkül, mint gyerekgyilkosként.
"Ha majd az leszel, jusson eszedbe a kérdésed, és akkor gondolkozz el rajta, hogy örökbe tudnád e adni a babádat. "
De figyelj! Nem akarom semmiképp örökbeadni, mert az milyen szar, hát inkább megölöm?? Gondolj már bele! Tényleg ez lenne a normális?
lehet hogy kicsit elbeszélünk egymás mellett
nem, nem normális az abortusz, nem vagyok abortusz párti egy szörnyűség
de itt mindenki csak azt hajtogatja, hogy nem tudná megölni
okés, rendben van, megértem 100 %-osan
de abba belegondoltok, hogy a valóságban tényleg örökbe tudnátok adni?
Te, Kérdező, te örökbe tudnád adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!