Fiatal anyukák, mit szólt a környezetetek a terhességetekhez?
Figyelt kérdés
16-23 között2011. máj. 21. 20:41
11/16 anonim válasza:
A szüleim és a kollégáim megkérdezték, hogy biztos nem akarom-e elvetetni. 21 éves voltam akkor, 2-3 hónapja házasok voltunk a férjemmel és nem volt véletlen a terhesség. Anyósomék nagyon örültek neki, a mai napig imádják az unokájukat. Az én szüleim kevésbé nagyszülőnek valók, egy darabig lelkesen látogatták az unokát 2-3 havonta, aztán később már csak évente jöttek, végül elmaradtak. Persze alkalmakkor küldenek egy képeslapot, de ennyi. Számomra ez nagy csalódás volt. Semmilyen anyagi támogatást nem vártunk a nagyszülőktől pusztán annyit szerettünk volna, hogy velünk örüljenek és szeressék az unokáikat. Sajnos ez csak részben jött össze. Azóta mondjuk már egyetemista a "kisgyerek" és lett még két testvére. A szüleim persze meg vannak sértődve, hogy a gyerekeim szívesebben mennek anyósomékhoz, hozzájuk sokkal ritkábban és nem szívesen mennek. Mi még együtt vagyunk a férjemmel és remélem, még nagyon sokáig együtt is maradunk. :-)
12/16 anonim válasza:
20 voltam, tervezve volt csak nem akkorra (: Senki nem támogatott lelkileg az elején ( egyetem közben voltam)csak az apja, de persze ez változott.Most mindenkinek Ő a szeme fénye én lediplomáztam ( ezen aggódott mindenki) és most élünk hárman boldogan (:
13/16 anonim válasza:
Én 23 vagyok esküvő után pár hónappal jött össze a baba végülis mindenki örült neki csak egy két ismerős tette fel a kérdést hogy tervezett baba volt e.
14/16 anonim válasza:
20 éves vagyok és 30 hetes tervezett baba. Van egy férjem is, a szüleim pedig nagyon örülnek neki már mindenki nagyon várja. Igaz még anyukáméknál lakunk de nem volt egy percig sem kérdés hogy 1000%-ban támogatnak a döntésemben.
15/16 anonim válasza:
23 éves vagyok és 5 hónapos a fiam,tervezett baba,mindenki nagyon várta:-)Imádjuk!:-)
16/16 anonim válasza:
Sziasztok!
Én 17 éves voltam amikor szültem. A szüleim először kiakadtak, de megbékéltek. A párommal együtt vagyunk (egyszer szakítottunk). Az osztálytársaim kérdezgettek rendesek voltak. A helyzet más volt a suliban az osztályon kívül, a városban. Hallottam ahogy a hátam mögött beszéltek. De engem nem érdekeltek hisz nem is ismertek. Októberben leszek 19, a szüleimmel élek, van egy gyönyörű szép lányom akit mindennél jobban szeretek, a párommal boldogok vagyunk, most szereztem meg a szakmámat és megyek érettségire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!