Anyukák bevallanátok önmagatok és környezetetek számára, hogy a gyermeketek kövér elhízott?
A kérdés jó, de senki, olyan nem fog rá válaszolni, aki bevallaná őszintén, NÉVTELENÜL!
Már tettem fel én is hasonló provokáló kérdést, de érdekes módon, csak az én véleményemen lévők írtak.
Ja.. és most jön a lepontozás :)
Igen.
Fiam 10 éves 46 kiló és 150 cm, erős csontozatú, de van egy kis pocakja.
Nem kövér, de jó húsban van.
Jár is úszni heti 2x, emelett kontrollálom az étkezését. Chips maximum havi 1x, már nem veszek neki dobozos agyoncukrozott reggelit, sok zölsdéget, gyümölcsöt eszünk, szerencsére szereti.
Nem moddom, hogy nem eszik édességet, mert eszik, de nem tonnaszámra.
Pl mindig megkérdezi, hogy ehet-e egy túrórudit.
Nem veszek cukros , dobozos üditőket, van itthon szóda, lehet inni limonádét.
Sokat járunk kirándulni, biciklizni, játszótérre, nem engedem, hogy 7 végén a tv és a számítógép előtt üljön.
Azt vettem észre, hogy azok nem veszik észre, hogy túlsúlyos a gyerekük, akik maguk is azok.
És sajnos az ilyen gyerekek eszik a chipset, isszák a kólát.
Csak bele kell nézni az ilyenek kosarába egy hiprmarketben:-((
A kicsi 14 hónapos múlt, ős is szeret enni, de majd ha negyobb lesz nem szeretném , hogy elhízzon.
Ez a szülő felelőssége, elsősorban nem esztétika kérdésatúlsúly, hanem egészségügyi, nem legyen fiatal korára cukorbeteg, magas vérnyomása stb.
ma 14:38
Felétek a szalonna olcsó?
Hagyjuk már a ezt Norbi konyhát meg, hogy hizlal a szalonna...
Kubikosok mást sem láttak csak fehér kenyeret, szalonnát meg hagymát néha.
Mégis kicsattantak az erőtől és nem vittel őket a nátha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!