Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lányok, akik nagyon sokat...

Lányok, akik nagyon sokat fogytatok! Hogy állt hozzátok a környezetetek a fogyás után?

Figyelt kérdés

170 cm-es 19éves 66 kg-os lány vagyok, 57 kg-ra szeretnék lefogyni. Nem vagyok valami nagyon népszerű az osztályban, mindenkivel jóban vagyok, de mindenkivel meg is tartom a 3lépés távolságot, mert nem szeretem az olyan embereket, mint ők.

Szerintetek az osztályom hogy fog reagálni szeptemberben, hogy duciként láttak utoljára, és akkorra már vékony leszek? Nem fognak csesztetni, hogy "na végre normálisan nézel ki", vagy ilyenek? Nektek milyen tapasztalataitok vannak?

Köszi a válaszokat! :D

2011. máj. 25. 16:11
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
170/66? És most ducinak tartod magad? Én is 170 cm vagyok,s mellette 70 kg,és nem mondanám magam dagatnak...Sztem nem lesz olyan nagy különbség...és kit érdekel h mit gondolnak majd?:D a lényeg h te boldog légy! a csajok meg tuti csak irigykedni fognak.am mi a baj az osztálytársakkal?
2011. máj. 25. 16:24
 2/24 anonim ***** válasza:
bár én gimi után fogytam csak le, összesen 17 kilót de mindenki reakciója pozitív volt. (mondjuk én stílusban is rengeteget változtam)régi ismerőseim csak ámulnak , és dícsérnek hogy milyen jól nézek ki és amin a legjobban meglepődtem hogy volt egy vagány srác az osztályomban aki hátam mögött mindig beszólogatott,és röhögött rajtam ,szóval miután lefogytam találkoztam vele és megdícsért hogy milyen jó nő lettem. szóval nyugi csak pozitív megjegyzéseket fogsz kapni. aki meg esetleg beszólna az csak irígykedik.
2011. máj. 25. 16:24
 3/24 A kérdező kommentje:

kedves 1.: lehet, hogy neked nehéz a csontozatod, és a súlyodat inkább az teszi ki, de én normál csontú vagyok, és azért kell fogynom :) az osztályom pedig... maradjunk annyiban, hogy még a nagy barátnők is egymás előtt nyalják egymás seggét, a hátuk mögött meg kibeszélik őket... nekem ilyen barátok nem kellenek, köszönöm szépen! nekem igazi barátaim vannak! :P

kedves 2.: őszintén gratulálok a fogyásodhoz!!! :D

2011. máj. 25. 16:29
 4/24 anonim ***** válasza:
én ált isk 6-ról 7-re fogytam majdnem 20-as nyáron és mindenki ámult bámult
2011. máj. 25. 16:33
 5/24 A kérdező kommentje:
20kilót? 2.5hónap alatt? hogyan?? taníts mester :D
2011. máj. 25. 16:35
 6/24 anonim ***** válasza:
pozitívan
2011. máj. 25. 16:36
 7/24 anonim ***** válasza:
14
2011. máj. 25. 16:53
 8/24 anonim ***** válasza:
Én azon lepődtem meg (olyan 7kgot adhattam le, 162cmhez 62ről 55re), ahogy a srácok reakciója megváltozott rám. Figyeltek arra, amit mondtam, sokkal figyelmesebbek lettek, ilyesmik. Csak ámultam és bámultam, na, meg szörnyülködtem, hogy milyen felszínesek az emberek:) ekkor 17 voltam.
2011. máj. 25. 16:56
 9/24 anonim ***** válasza:
engem is érdekel h fogytál 14kgt! :D
2011. máj. 25. 17:43
 10/24 anonim ***** válasza:

Nekem az osztálytársaim nem vették észre,viszont a barátaim annál inkább,mindenkitől kaptam a megjegyzéseket hogy milyen vékony lettem. Ráadásul az a srác aki korábban tetszett és azt mondta hogy túl nagy a seggem,elkezdett irántam érdeklődni...de már késő volt,mással jöttem össze :D

A kilóimat pontosan nem tudom (hülye mérlegek) de arra emlékszem hogy 77 cm volt a derekam és 101 cm a csípőm,most derék: 65,csípő: 91 :D

2011. máj. 25. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!