Lányok, akik nagyon sokat fogytatok! Hogy állt hozzátok a környezetetek a fogyás után?
170 cm-es 19éves 66 kg-os lány vagyok, 57 kg-ra szeretnék lefogyni. Nem vagyok valami nagyon népszerű az osztályban, mindenkivel jóban vagyok, de mindenkivel meg is tartom a 3lépés távolságot, mert nem szeretem az olyan embereket, mint ők.
Szerintetek az osztályom hogy fog reagálni szeptemberben, hogy duciként láttak utoljára, és akkorra már vékony leszek? Nem fognak csesztetni, hogy "na végre normálisan nézel ki", vagy ilyenek? Nektek milyen tapasztalataitok vannak?
Köszi a válaszokat! :D
kedves 1.: lehet, hogy neked nehéz a csontozatod, és a súlyodat inkább az teszi ki, de én normál csontú vagyok, és azért kell fogynom :) az osztályom pedig... maradjunk annyiban, hogy még a nagy barátnők is egymás előtt nyalják egymás seggét, a hátuk mögött meg kibeszélik őket... nekem ilyen barátok nem kellenek, köszönöm szépen! nekem igazi barátaim vannak! :P
kedves 2.: őszintén gratulálok a fogyásodhoz!!! :D
Nekem az osztálytársaim nem vették észre,viszont a barátaim annál inkább,mindenkitől kaptam a megjegyzéseket hogy milyen vékony lettem. Ráadásul az a srác aki korábban tetszett és azt mondta hogy túl nagy a seggem,elkezdett irántam érdeklődni...de már késő volt,mással jöttem össze :D
A kilóimat pontosan nem tudom (hülye mérlegek) de arra emlékszem hogy 77 cm volt a derekam és 101 cm a csípőm,most derék: 65,csípő: 91 :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!