Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek? Tartsam meg vagy...

Mit tegyek? Tartsam meg vagy hallgassak megint a páromra? Igen és mégis hogy közöljem vele?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Az a helyzet,hogy egy 5hónappal ezelőtt volt egy abortuszom.A párom és én egy picivel több mint egy éve vagyunk együtt.Kinn élünk külföldön és mint említettem állapotos voltam tőle,de elvetettük a babát,mert szerinte még túl korai volt és a hátterünk se lett volna meg hozzá.

Most viszont azt érzem,hogy ismét várandós vagyok.Napok óta fáradékony,aluszékony vagyok.Többször fáj a fejem illetve hányingerem is van.Nem tudom,de félek hogy megint van bennem egy pocaklakó.Nem akarom megint elkövetni életem legnagyobb hibáját,hogy elvetettem a babát,de viszont a párommal se akarok szétmenni ha esetleg ő megint nem akarná.De még azt sem tudom,hogy mondjam el neki ha csinálok holnap egy tesztet és pozitív lesz.

Kérlek segítsetek!Minden válasznak örülni fogok.Köszönöm előre is. egy 20éves nő

2011. máj. 20. 21:22
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem én olvastam az előző kérdésedet, az első abortuszod után, legalábbis minden "paraméter" megegyezik. Nekem az a véleményem, hogy TE EGY FELELŐTLEN HÜLYE VAGY. Ha öt hónappal ezelőtt nem voltatok még alkalmasak arra, hogy egy gyereket vállaljatok, akkor mostanra sem változott a helyzet akkorát, hogy gyereketek legyen.

Ennek lett volna egy kurv@ egyszerű megoldása: úgy hívják, hogy FOGAMZÁSGÁTLÓ TABLETTA. Ezt találták ki kb 30 éve a nem kívánt terhesség elkerülésére. A te megoldásod sem rossz: félévenként kikapartatod magad, aztán néhány év múlva azon fogsz szenvedni, hogy nem esel teherbe, vagy zsinórban elvetélsz.

Ha 5 hónap múlva újra kiírod a kérdésedet, ugyanezt fogom tudni mondani: ostoba vagy mint a föld. Ha tönkreteszed magad, azért ne a pasidat hibáztasd, hanem magadat. Amíg KÉT ember nem akar gyereket, addig védekezni kell ellene. Ha van annyi eszed, mint egy svábbogárnak.

2011. júl. 27. 00:36
 42/45 anonim ***** válasza:
28%
Olvastam közben a hozzászólásaidat arról, hogy te igenis szedsz fogamzásgátlót. Hát, lehet, hogy a pasidat meg tudod etetni ezzel a hülyeséggel. Te úgy szedsz fogamzásgátlót, ahogy én Oscar-díjas színésznő vagyok. Nagyjából sehogy. Vagy nagyjából, amikor épp eszedbe jut. 10 ezer nő közül, egy esik teherbe rendszeres tabletta szedés mellett. Azok is max úgy, hogy hánytak, hasmenésük volt valami miatt. Te vagy az a csodalény, akinek néhány hónapon belül, kétszer is sikerült ez a mutatvány. Aha, persze... A pasid helyében úgy vágnálak ki, mint macskát sz@rni. A saját életeddel szórakozz, ne egy vétlen gyerekével. Szerencsétlen hülye:S
2011. júl. 28. 02:18
 43/45 anonim ***** válasza:
48%
NOrmális vagy, most mit bántod??? Remélem, kimoderálnak, elküldtelek!
2011. júl. 28. 09:34
 44/45 napietus ***** válasza:
a stílus valóban kifogásolható, de azért lássuk be, van benne valami. mégis, mennyi az esélye, hogy ha a kérdező tényleg normálisan szedi a gyógyszert, akkor 2X egymás után terhes lesz? egy nagy kövér 0.
2011. júl. 28. 09:38
 45/45 anonim ***** válasza:
09:34 Azt hiszem, minden normális emberben felmegy a pumpa, ha ilyesmiről olvas, vagy hall. Ráadásul maga a kérdező írta, hogy minden válasznak örülni fog, és a válaszolók véleményét kérte. Nekem ez a véleményem arról, aki így szórakozik a saját, és a gyereke(i) életével, akár világra hozza őket, akár nem. Ezt a véleményemet írtam meg, ami szemel láthatóan csak téged zavart.
2011. júl. 28. 20:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!