Mit tegyek? Tartsam meg vagy hallgassak megint a páromra? Igen és mégis hogy közöljem vele?
Sziasztok.Az a helyzet,hogy egy 5hónappal ezelőtt volt egy abortuszom.A párom és én egy picivel több mint egy éve vagyunk együtt.Kinn élünk külföldön és mint említettem állapotos voltam tőle,de elvetettük a babát,mert szerinte még túl korai volt és a hátterünk se lett volna meg hozzá.
Most viszont azt érzem,hogy ismét várandós vagyok.Napok óta fáradékony,aluszékony vagyok.Többször fáj a fejem illetve hányingerem is van.Nem tudom,de félek hogy megint van bennem egy pocaklakó.Nem akarom megint elkövetni életem legnagyobb hibáját,hogy elvetettem a babát,de viszont a párommal se akarok szétmenni ha esetleg ő megint nem akarná.De még azt sem tudom,hogy mondjam el neki ha csinálok holnap egy tesztet és pozitív lesz.
Kérlek segítsetek!Minden válasznak örülni fogok.Köszönöm előre is. egy 20éves nő
köszönök minden eddigi választ.holnap csinálok egy tesztet és kitalálom hogyan tovább a babával.(ha van)
valóban szívből köszönök minden segítséget,sokat segítettek.kívánok nektek minden jót és majd megírom mi lett az eredmény.
Mindenek előtt csinálj egy tesztet. Attól, hogy mi lesz az eredménye, lehet félni, de előbb-utóbb úgyis szembe kell nézned a tényekkel. Szóval a struccpolitika a legnagyobb hülyeség ilyen esetben.
Ha negatív, akkor sóhajts fel megkönnyebbülten, és ezután ne csak felírasd, hanem szedd is be a fogamzásgátlót. A legtökéletesebb védekezés természetesen a "no szex", de az azért kicsit valószínűtlen, hogy ha egy normális gyógyszert szedsz odafigyelve, akkor ilyen random teherbe ess. Főként úgy, hogy a gyógyszer mellett - szerinted - még egyébként is védekeztetek. Nekem ez így kicsit fotoshopnak tűnik, de legyen neked igazad.
Ha viszont tényleg terhes vagy, akkor azt tudom javasolni, amit egyszer már ajánlottam valakinek. Fogj egy papírt, és az egyik oldalra írd fel, hogy mi szól a gyerek megtartása mellett, a másik oldalra, hogy mi szól ellene.
A lényeg, hogy próbálj meg a realitásokból, és ne az érzelmeidből kiindulni. Főként azért, mert nem tudom mi a megélhetési lehetőségetek, és mit jelent a "külföld", de a korod alapján valószínűleg nem agysebésznek mentetek ki. Gondolj végig mindent alaposan mielőtt döntesz, mert valószínűleg a saját bőrödre megy a játék. Abban az értelemben biztosan, hogy ha a párod 5 hónapja nem akart gyereket tőled, akkor most sem fog akarni. Ebben a kérdésben a pasik nem változnak ilyen rövid idő alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!