Hogyan közöljem vele?
Szia Apa!
Most biztos ledöbbentél, nem tudod ki vagyok. A nevemet még én sem tudom, azt majd ti döntitek el anyával.
Még 8hónapot anya pocijában töltök,aztán személyesen is találkozunk. Addig is puszillak.
UH kép:)
Szerinem ez aranyos
Adj neki egy ajándékdobozt, amiben egy pár kiscipő van.
Nem tudom, hogy bírtad eddig... Én azonnal elmondtam volna.
Gratulálok! :)
Az előzővel értek egyet, én hajnalban csináltam pozi tesztet, azonnal felköltöttem, szegény még kómás volt, de örült! :D
Most írok egy párat:
"Azért, mert szerettek, jövök a világra,
Leszek új fény, csillag, szülők boldogsága.
Szeressetek mindig, igaz szeretettel:
A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember."
" Kedves drága apukám! Ezúton szeretném közölni veled, hogy már pár hete beköltöztem anyukám pocakjába, és alig várom, hogy 8 rövidke hónap után találkozhassunk! Sok puszit küldök Neked innen, a pocakból: szerető kisbabád! "
Bocs az offért! Én elbőgtem magam ezeken a levélkéken, olyan édesek!!! Ezek a fránya hormonok :-))))
28 hkm
"Mikor megszületik egy várva várt gyermek,
Az élet dolgai új értelmet nyernek.
Apaszív, anyaszív dobban meg egy párban,
új fénnyel ragyognak a világra HÁRMAN.”
Én direkt akkor csináltam a tesztet, amikor mindketten otthon voltunk egy napot szabin. Elbitoroltam pár percre a fürdőszobát, és ezt a versikét írtam szemceruzával a tükörre plusz rajzoltam egy szívet, és beleírtam, szeretlek Apa, aláírás: Babuci, alátettem a két csíkos tesztet. Kijöttem, mondtam, hogy meglepetés várja, nézze meg. Hát...nem tudom azt a pár percet leírni. Könnyes volt a szeme, mikor bejött a szobába. Aláfestésként bekapcsoltam a Roxette-től a listen to your Heart-ot. Mindketten nagyon szeretjük. Nem tudom hány percig, de csak néztük egymást, nem kellettek szavak... :) Soha nem fogom elfelejteni...
34 hetes Kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!