Hogyan közöljem? Két hónapja dolgozom újra, kislányom 19 hónapos. Becsúszott a tesó. A munkáltatóm hosszú időre tervezett velem (tanítok, osztályt is kaptam). Szerintetek mikor és hogyan szóljak. (6 hetes vagyok)
- egy nőnél amig fogamzóképes bármikor számolhatnak a munkaadók terhességgel szóval nem hiszem hogy elnézést kellene kérned bárkitől.
- a terhesség 14-15. netán ha a korod miatt genetikai vizsgálat lesz a II. harmadig nem szólnék amig nem biztos a terhesség és az egészséges magzat.
De ne igy legyen ! Jó egészséget!
Hát szerintem itt az is kérdés, hogy bírod-e majd a strapát, mert a tanítás nem láblógatás, de gondolom ezt Neked nem kell magyarázni...
Aztán ott a rakás betegség, amit össze lehet szedni a gyerekektől...
És ha jól számolom, az évet amúgy sem tudod végig vinni.
Talán csináld fél évig, de idejében szólj, mert úgy korrekt, hogy januárra tudjanak helyetted keresni valaki "normálisat", mert év közben tanárt találni nem egyszerű...
Amúgy gratulálok!
(majdnem 6 hetes 2 és 4 évesek anyukája)
Köszi csajok! Én is úgy gondoltam, hogy a harmadik hónap után szólok. Azért nem aggódom, hogy nem találnak senkit a helyemre, mivel több száz tanár van állás nélkül.
Csak azért nem mindegy hogyan alakul, mert szeretnék a jövőben is itt dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!