Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek? Tartsam meg vagy...

Mit tegyek? Tartsam meg vagy hallgassak megint a páromra? Igen és mégis hogy közöljem vele?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Az a helyzet,hogy egy 5hónappal ezelőtt volt egy abortuszom.A párom és én egy picivel több mint egy éve vagyunk együtt.Kinn élünk külföldön és mint említettem állapotos voltam tőle,de elvetettük a babát,mert szerinte még túl korai volt és a hátterünk se lett volna meg hozzá.

Most viszont azt érzem,hogy ismét várandós vagyok.Napok óta fáradékony,aluszékony vagyok.Többször fáj a fejem illetve hányingerem is van.Nem tudom,de félek hogy megint van bennem egy pocaklakó.Nem akarom megint elkövetni életem legnagyobb hibáját,hogy elvetettem a babát,de viszont a párommal se akarok szétmenni ha esetleg ő megint nem akarná.De még azt sem tudom,hogy mondjam el neki ha csinálok holnap egy tesztet és pozitív lesz.

Kérlek segítsetek!Minden válasznak örülni fogok.Köszönöm előre is. egy 20éves nő

2011. máj. 20. 21:22
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
64%
Ha most kívülálló szemmel nézed meg azt,amit az anyagi helyzetedről leírtál,mit gondolsz kell ide egy baba?
2011. máj. 20. 22:18
 32/45 anonim ***** válasza:
Én nem akarlak bántani, de sajnos minden hozzászólásodból az jön le, h nagyon felelőtlenül, gyermek módjára gondolkozol. Nehéz élet ide vagy oda, felelős vagy azért, aki a méhedben nő. Én is a UK-ben élek. Egyedül nem mernék bevállalni egy babát. A párommal élek az ő házában. Mivel a környékünkön nincs sok álláslehetőség én csak 15 órában dolgozom, ő teljes munkaidőben. De én még így sem merem bevállalni a babát. Ha terhes lennék és nem tudnám folytatni a munkám (fizikai), akkor előbb kéne megkezdenem az szülési szabimat, ami azt jelenti, h a 26 hétből alig maradna a szülés utánra. Nem akarom a kb. 3 hónapos babámat nursery-be íratni, mert egy ekkora gyermeknek az anyja mellett van a helye.
2011. máj. 20. 22:28
 33/45 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a tünetek bármi mástól is lehetnek, egy betegség, vírus stb...Kívánom hogy ne baba legyen, persze csak azért mert nem "jókor" érkezne.De ha véletlen mégis terhes vagy(gyógyszer mellett nem hinném), akkor alaposan beszéljétek át a pároddal, gondoljátok át 100*.Nekünk innen könnyű mondani hogy "persze tartsd meg, meg hogy én megtartanám", de mi nem a ti életeteket éljük, és fordítva.

Nekem biztos hátterem van, férj, lakás(bár hiteles), szülők, tehát ha jönne még egy baba biztos nem vetetném el, igaz még nem szeretnék tesót a 21 hónapos fiam mellé, meg ígyis hónapról hónapra élünk, de ez mégis más mint a te helyzeted.Kívánom ha baba van, akkor jó döntést hozzatok.

2011. máj. 20. 22:48
 34/45 anonim ***** válasza:
100%

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Ez nem a Te kérdésed? Ha igen, akkor itt már válaszoltam,ha nem, akkor bocs.

2011. máj. 20. 23:18
 35/45 anonim ***** válasza:

Kedves előző Válaszoló!

Azt a kérdést egy 31 év körüli nő írta, ugyhogy nem a mostani Kérdező.a kérdés alapján én is azt hittem.

Kedves kérdező!

Elsősorbabn mi nem dönthetünk helyetted, viszont a válaszaidból azt érzem, hogy Te sem szeretnéd elvetetni a babát.Én elsőre sem biztos, hogy megtudtam volna tenni, pedig nem vagyok abortusz ellenes, vannak biozonyos helyzetek amikor nem igazán van más kiút (persze előtte kellene, sajnos csak kellene figyelni)

VAnnak olyan helyzetek, amikor az örökbeadás sem lehet megoldás, mert már magát a terhességet sem tudják esetleg anyagilag sem vállalni (ugye elég hosszan nem dolgozhat a kismama ekkor, vagyis nem igazán tud...)

Viszont szerintem nem vagy terhes...

Mióta szeded a fog átlót? mert nekem volt az első 6 hónapban ilyen fejfájós időszakom, és majdnem abba is hagytam, mert tuti a gyógyszertől volt(azóta elmúlt)

ha mégis várandós lennél, akkor én a helyedben nem vetetném el, akkor sem, ha nem tudnám felnevelni, örökbeadnám, mert bármiylen nehéz ilyen rövid idő alatt 2 abortuszt...hááát...lelkileg, és egészségügyileg sem vállalnám

xszurkolok, hogy ne legyen baba

remélem még követed a kérdésed, és megírod hogy alakult

jah amúgy itt írta valaki, hogy a Lindynette-ben megbízik, én itt a fog gátló mellett lettem terhjes sztorikban mindig 2ről hallok, az egyik az ez...csak zárójelben, minden szervezetnek más a megbízható...

vannak ellentmondások is talán a válaszomban, de ez egy ilyen nehéz kérdés....

vélemény...akár le lehet pontozni is érte:P

bocs h hosszú lett,és az esetleges gépelési hibákért

2011. máj. 21. 09:42
 36/45 anonim ***** válasza:
Sikerült megcsinálnod a tesztet?
2011. máj. 21. 09:52
 37/45 anonim ***** válasza:
Na mi lett a teszt eredménye? Megírod nekünk? Kíváncsiak vagyunk.
2011. máj. 21. 11:19
 38/45 A kérdező kommentje:

sziasztok.

nos,megcsináltam a tesztet és negatív lett.most jövőhéten megyek beültetni egy implantátumot ami szintén itt kinn egy védekezési módszer.mellette továbbra is szedem a fog.gátlót,szóval remélem máskor még a gyanúja sem fog felmerülni,ha esetleg ilyen rosszul létek érnének el.

másik téma: látom itt egy két ember,gyerekesnek tart.előszőr is nem a koromból kell ítélni és azért mert "fogamzás gátló mellett,teherbe estem volna" tudjunk mindannyian egy jó pár emberrel előfordult már,akkor nem kellene azért is megkövezni.ti nem ismertek engem,attól hogy milyen válaszokat adok abból még szerintem nem lehet leszűrni hogy én milyen is vagyok.Nem vagyok terhes,és teszek érte hogy 100% védett legyek.

Köszönöm az eddigi segítségeket.Mindenkinek minden jót!!

2011. máj. 21. 11:49
 39/45 anonim ***** válasza:
74%
Huhh ez megkönnyíti a dolgokat! Dolgozd fel az előző abortuszt és ha máskor döntéshelyzetbe kerülsz, a Te érzéseid, szándékaid legyenek az elsők, nem az, amit a párod mond. Akár a szülést, akár az abortuszt TE szenveded el, nem ő, így az elsődleges döntés mindig a Tied, ezt soha ne felejtsd el!
2011. máj. 21. 13:37
 40/45 anonim ***** válasza:
na mi lett? :)
2011. júl. 26. 23:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!