Kismamik! Hogy vettétek rá a párotokat, hogy legyen baba?
Figyelt kérdés
Lehet hogy nem ide kellene írnom, de hátha van itt olyan kismama akinek nehezen ment, hogy "rábeszélje" a párját a babaprojektre.Egyáltalán érdemes-e hatni rá ha magától nem szeretné akkor lehet, hogy nem is kell "erőltetni" a dolgot.Az én párom 42 éves én 28 vagyok.Nem volt még egyikőnknek sem családja.Én már nagyon szeretnék gyermeket, de apukája egy kicsit elzárkózik tőle.Hozzátartozik, hogy még csak egy éve vagyunk együtt.Mi a véleményetek?Nagyon el vagyok kenődve!!2011. ápr. 29. 14:51
31/33 A kérdező kommentje:
Sajnálom a barátnődet kedves utolsó.Én nem akarok így járni.Vágyok egy családra vágyok egy babára, de nem mindenáron.Ha nem én vagyok az ő szerelme akitől szeretne gyermeket akkor azt is elfogadom és próbálok túllépni a dolgon.
2011. máj. 4. 10:01
32/33 anonim válasza:
Szerintem ha valaki nagyon elzárkózik a gyerektől és csak rosszat lát benne,terhet,nyűgöt,és még a terhes nők látványától is kirázza a hideg,mint az én előző páromat az már nem fog változni! El is váltak útjaink. Nem lehetett vele jövőt építeni. Persze biztosan vannak üdítő kivételek. Mi nők irányítunk,a férfiak meg ellenének életük végéig egy szemétdomb tetején röhögve üldögélve is ha mi nem lennénk. Van aki megváltoztatható és még hálás is érte,ezt úgyis érezni fogod ha egyáltalán nem...
33/33 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Szerencsére nem írtózik a gyerekektől és a terhes nők látványától sem.Van egy barátja akinek nemrég született gyermeke és rendszeresen jár őket látogatni és a látogatások alkalmával szívesen megfogja és babusgatja a kicsit.Szóval nem ezzel van a baj hogy nem akar egyáltalán gyermeket, hanem szerintem én nem vagyok a megfelelő ember.Erre meg hamarosan fény fog derülni.
2011. máj. 4. 12:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!