Harmadik gyermeket bevállalni felelőtlenség?
Már kérdeztem a napokban tőletek ezzel a témával kapcsolatban de egyszerűen nem tudom,hogy a férjemet mivel tudnám megnyugtattni.
Két fiam van, egy 27 és egy 6 hós.A pocimban 5hetes a babám.
Én nagyon szeretném megtartani, el sem tudom képzelni az ellenkezőjét.
A férjem viszont retteg az anyagiak miatt.
Mindenhol azt olvasom,hogy akiknél 3 vagy több gyermek van ott nem lett sokkal nehezebb ez a dolog, sőt!
Mostanában jobban támogatják a nsgycsaládosokat...Ez tényleg így van?
Akinek van erre története kérem írja le,hogy a férjem is lásson erre élő példát!!!
Nagyon köszönöm!!
15:29-esnek (az előző vagyok)
Én 5 gyerekkel maradtam egyedül, és rosszabb volt a válás, mintha meghalt volna a volt férjem (tudom, csúnya így leírva, de őszinte)Ráadásul az 5. beteg!! nehéz mellette dolgozni, lakás nélkül maradtam, és a szüleim sem segítettek, sőt, még ahol lehetett megnehezítették a dolgom :( Élünk, nem is akárhogy nem anyagilag értem. Annak ellenére, hogy nem voltam irigylésre méltó helyzetben, rengetegen irigyelnek, mert nagyon vidám, összetartó családom van. 7 éve élek együtt a párommal, és most várom a közös gyerekünket. Most sem rózsás a helyzet anyagilag, de ha megjártad a poklot (nem a gyerekek miatt!!!) akkor nem fogsz kétségbe esni. Mellesleg szegény húgomnak meghalt a férje, 3 gyerekkel maradt egyedül, és ők is élnek, vidámak, aranyosak. Igyekszem segíteni rajta, de anyagilag nem tudok túl sokat.Nem kívánom senkinek, de túl lelhet élni, és szerintem nem vagyunk úgy megkeseredve, mint sok gyermektelen ember, aki zombiként mászkál az utcán, és siránkozik, hogy nincs pénze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!