Csak én találom furcsának a közösségi oldalakra felrakott bébis ultrahang felvételeket?
Hát tudod, csak a döglött halak úsznak az árral, és csak a birkák mennek a nyájjal.... :))))))))))
és valaki írta azt a bizonyos magyar mentalitást is! Tessék, bebizonyították hogy van!!!
Én is furcsának találom, amikor valaki ezer képet pakol fel a gyerekéről.
Nekem volt egy külön mappám a terhességről, mert a legjobb barátnőm és az öcsém nem itthon élnek, és csak ők tudták megnézni.
Amúgy van diplomám, több szakmám, és üzenném a pottyantósnak, hogy a szakdolgozat, a védés meg az államvizsga kutyafxsza volt a szüléshez képest.
"szakdolgozat, a védés meg az államvizsga kutyafxsza volt"
akkor érdekes helyre járhattál, biztosan annyit is ér a papírod!
A párom irtó büszke volt a leendő fiára, így tett ki UH-os képet. Azóta is tölt fel minden hónapban párat a gyerkőcről, főleg, amin ketten vannak, vagy ő kapott el egy jó pillanatot (a kedvenc focicsapatának a sálát a gyerek a nyakába teszi).
Nekem is vannak fent a gyerkőcről képek, külön mappában, és sok. Van külön a szülinapjáról, keresztelőről, 1. év, 2. év.
Anyum 1600 Km-re lakik, tavaly júliustól nem is látta élőben a gyereket... Így tudja követni a fejlődését, és büszkén mutogatja az ottani barátainak az unokáját.
Sok barátom van, főleg fősulis, akik messze laknak, évente, 2 évente tudunk csak találkozni, így ők is kíváncsiak...
Húú, biztos le leszek pontozva... mindegy...
Én is fogok kitenni a gyerekemről 1-2 képet. De! Nekem is vannak távol élő rokonaim. Az eddigi összes ultrahang képet elküldtem nekik emailben egy rövid szöveggel (mikor készült, mit érzek, mennyit nőtt stb.). Azt hiszem, így sokkal személyesebb, boldogok ők is, hogy megtisztelem ezzel őket és én is, hogy válaszban mindenki leírja az érzéseit, véleményét.
Hozzáteszem, nem ítélem el azokat akik kiteszik az ultrahangos képet, persze azért nem kell túlzásba esni (bár úgy gondolom, hogy azok se jobbak akik tükörbe fényképezik magukat, pózolgatnak stb. - ez az én véleményem).
"akkor érdekes helyre járhattál, biztosan annyit is ér a papírod!"
Ó jaj, átláttál rajtam, biztos gondolatolvasásból van a diplomád. A másik meg pottyantásból.
Leck mich kreutzweise.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!