Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hol tudnám magamból kiírni a...

Hol tudnám magamból kiírni a fájdalmaimat, gondolataimat?

Figyelt kérdés
Az utóbbi hetekben teljesen magamalatt vagyok sok minden miatt, és képtelen vagyok lassacskán magamban tartani... 28 hetes kismama vagyok, és már van egy kislányom és olyan szinten kétségbe vagyok esve és tanácstalan vagyok hogy mi legyen velem, hogy szeretném magamból legalább kiírni vhol hogy mik bántanak, mert nincs senkim akinek beszélhetnék róla... :(
2009. febr. 25. 09:03
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Egyre nehezebb volt feldolgoznom, hogy nem kellek neki, és olyan szintre jutott a lelkiállapotom, hogy tényleg hittem neki, hogy egy undorító szánalmas nő vagyok... Nem voltak anyagi gondjaink, teljesen normális helyzetben éltünk saját lakással, autóval, nulla hitellel, de én mindezt képes lettem volna feláldozni, csak azért hogy végre valaki átöleljen és az súgja a fülembe hogy imád úgy, ahogy vagyok... de ő nem tette... ehelyett, az utolsó együtt töltött egész évben mindössze egyszer volt velem együtt, és biztos vagyok benne, hogy talán ez is azért, mert sajnált.. Sokszor feküdtem le úgy, hogy vártam az estéket, hgy na végre most szeretkezünk, kiöltöztem, kisminkeltem magam, bebillegtem a szobába, és rám sem nézett, csak közölte hogy óóó ma ne, mert fáradt vagyok, stb. és én megalázva, női mivoltomban teljesen összetiporva, sminkkel az arcomon hallkan zokogva aludtam el, azon gondolkozva hogy vajon mit tehet még amivel tetézni tudja a fájdalmamat...

Új munkát találtam...

Ahogy telt mult az idő egyre inkább észre vettem hogy az egyik kollegám másként tekint rám, és úgy gondoltam, hogy talán én is érdeklődhetek... Az első hazáig kísérésnél megbeszéltük, hogy ő sem akar futó kapcsolatot, nem akar egy jó családot tönkretenni, és én sem akarok szeretőt tartani, és csak akkor fojtassuk, ha ő is és én is komolyan akarjuk... CSodálatos dolgokat és érzéseket éltem át vele, olyan dolgokat mondott nekem amit soha nem is gondoltam volna, hogy én megérdemlek ennyi kedvességet, és hogy valaki szemében, szívében ilyen érzéseket keltek...

2009. febr. 25. 09:37
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletesen megértelek. A barátnőm most 22 éves szinte ugyanez a szitu, deírd tovább (gondolom tőle van a kisbabád a pocakban), hogy végig tudjuk követni és hátha tudunk valami "okosat" is mondani. Annyian vagyunk itt biztos tudunk legalább egy kis enyhülést nyújtani.
2009. febr. 25. 09:45
 13/27 A kérdező kommentje:

Itt most nem a szexről beszélek, hanem arról hogy milyennek lát... csodálatosnak, szépnek, csinosnak, kedvesnek, és mindenekelőtt olyan embernek, amilyennek a férjem mellett soha nem is éreztem magam.... Lavinát indítottunk el, mikor egy hónap után úgy döntöttünk, hogy elválok, és összeköltözünk, ő én és a kislányom...mindenki azt mondta, hogy bár naagyon rövid idő telt el, de tegyem meg, legyek végre boldog, és én is éreztem, hogy talán azért kellett végigszenvednem ezeket az éveket, hogy őrá rátaláljak...

Közöltem a férjemmel hogy szeretnék tőle elválni, mire ő sírt, hogy dehát hogy ő szeret, és hogy mindenkinek jár egy utolsó esély, de én éreztem, hogy ez nem nekem és a gyereknek szól, hanem annak, hogy hírtelen kirángatták a megszokott kerékvágásából, és már nem lesz olyan kényelmes az élete mint eddig... Elköltöztünk, és beadtam a válásomat... és boldogan kezdtük el az életünket hármasban, mert a kislányom is hamar megszerette a páromat, és mivel nem igazán volt jó a kapcsolata a vérszerinti apjával, így ő sem lett frusztrált, nem hiányzott neki a volt élete... Boldog voltam, és boldogan teltek a napjaink, csodás szavakkal, érintésekkel, közös programokkal és minden olyan érzéssel amire eddigi életemben vágytam, és hiányzott... De még mindíg nem hittem neki tiszta szívemből... Nem tudtam előtte elengedni magam, ha megdícsért, megmosolyogtam, de belül kételyek gyötörtek, hgoy vajon tényleg így van e , és hogy így is marad mindíg? Képtelen voltam levetkőzni előtte, olyan szinten frusztrált a testem kinézete, illetve az a kép élt bennem, amit 6 éven keresztül belém sujkoltak...

2009. febr. 25. 09:49
 14/27 A kérdező kommentje:
összeköltözésünk után három héttel teherbe estem tőle, és nagyon boldog volt, hogy lesz egy saját babája is, és a család, munkahely is örült, hogy milyen jól alakul az életünk... Lakáshitelt indítottunk el, hogy mire a baba megszületik legyen rendezett az életünk, ne kelljen albérletben kételyek között élni, és a lányomnak sem árt ha végre állandósul az életünk és nem kell havonta vigyázban állni, míg jön a tulaj a pénzért... Tökéletesen haladtunk a tökéletes családi idill és boldogság felé... A volt férjem kéthetente láthatja a lányomat, nem keresi őt sűrübben, talán ekkor is csak azért viszi magával hogy az anyjáék ne piszkálják emiatt... Van új társa, és egy olyan élete amiben jól érzi magát... és a miénkbe sem tesz kárt, sőt a változatlan hozzáállása miatt a gyereket is inkább tereli a párom karjaiba, segítve azt, hogy egyre jobban ragaszkodjon hozzá, és ha nem is első számú apu, de igazi apukája lehessen... És talán most érkeztem el a jelenlegi problémáimhoz... REttenetesen félek attól, hogy nem tudunk egymás mellett élni, mert amellett hogy Imádjuk egymást, szerelmes vagyok talán életemben legelösször, és őrajta is érzem azt, hogy meghalna nélkülem, teljesen mások vagyunk, teljesen ellentétes természettel...
2009. febr. 25. 09:58
 15/27 A kérdező kommentje:
Ő igazi 100-ból 1 a férfi tipusok között... Mindíg kell neki a megerősítés, hogy igenis szeretem őt, és igenis boldog vagyok vele, és kell az, hogy megérintse a kezem, hogy hozzáérjen valamimhez,hogy éjjel nappal szinte állandóan együtt legyünk... Ezzel nincs is baj, de néha úgy érzem hogy ez nekem sok... kicsit dramatizálva a helyzetet mondhatom azt, hogy ő olyan "szappanopera-hős" tipus... talán példákkal tudom a legjobban elmondani, hogy miről van szó... Reggel felkelünk, menni kell dolgozni, én csinálom a hajamat, és ő addig áll és néz, hogy mit csinálok, ha rákérdezek hogy mi az? akkor azt mondja, hogy semmi, csak néz... és épp akkor meg kell ölelni, és csókolgatni, amikor tiszta "ideg vagyok", hogy affene már megint elkésünk, és ha azt mondom erre, hogy pillanat, mindjárt megölellek, csak megcsinálom a hajamat, akkor azonnal megbántódik, és azt hiszi hogy én egyáltalán nem akarom őt megölelni, és talán még azt is hogy nem is szeretem annyira... Rettenetesen érzékeny, és mivel én nem vagyok az az állandó összebújós tipus, többször van, hogy megbántom azzal, hogy pl. ha reggel ő már fent van, akkor ne simizzen, mert ha simiz, akkor én már nem tudok aludni, és terhes vagyok, és fáradt... És ő újra és újra azt hiszi, hogy én rosszindulatúan nem akarom hogy ő ne simizzen, mert az nekem nem esik jól... Sokszor fordul elő, hogy mindenféle rossz szándék nélkül ha szólok valamiért megbántódik, és akár órákig is képes azon rágódni, hgoy pl. ha épp mászok be a kádba és ő bejön, mert épp nézni akar, akkor rászólok hogy menjen ki..és hogy azt vajon miért mondtam, pedig semmi extra dolog nincs benne, csak egyszerűen nem szeretem, ha valaki azt nézi hogy hogyan szerencsétlenkedem be magam 7 hónapos terhesen a kádba...és ha azt mondom hogy 5 perc és bejöhet, akkor meg már nem teszi, mert már meg is bántódott...Nem tudom mennyire érthető amit írok.... de a lényeg az hogy egyre többször érzem azt hogy nem illek hozzá, mert én nem vagyok ennyire bújós tipus, és nem tudom neki megadni azt, hogy bármikor bármilyen körülmények között a karjaiba omoljak... És fáj az hogyha én megsimizem, vagy megcsókolom magamtól, mindíg azt mondja, hogy jaaj, hát ez mennyire kellett, és hogy ez milyen jó volt, .. úgy állítva be mintha én soha nem ölelném és csókolnám meg őt...
2009. febr. 25. 10:17
 16/27 anonim ***** válasza:
76%

Szia! Végigolvastam a történeted! Meghatott..de mi a baj?? Most boldog vagy vele nem?? Amúgy szerintem próbáld meg az Agykontrollt szerintem jobb lesz,és nyugodtabb leszel!

[link]

Olvasd el jó? Boldog babavárást!!! 15+4

17/27 anonim ***** válasza:
100%
Utsó vagyok na olvasom a folytatást...
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Elolvastam! Értelek de tuti hogy szereted:)! Tudod mi is nagyon Imádjuk egymást de mióta terhes vagyok akaratomon kívűl én is másképp szólok a páromhoz amit meg is bánok de ez a terhességgel jár..Néha ő is megsértődik de gyorsan kiengeszteljük 1mást! Szeresd :)!
2009. febr. 25. 10:22
 19/27 A kérdező kommentje:
Soha soha nem bántanám meg egyetlen szóval sem, de mindíg úgy néz ki mintha letolnám, rászólnék, irányítgatnám, vagy megakarnám őt gyökeresen változtatni, pedig imádom és nagyon nagyon fontos nekem... Nem tudom hogy mit tehetnék, hogy érezze azt, hogy igenis szeretem, és hogy rettenetesen fontos nekem, csak éppen mások vagyunk és minden ember másképp fejezi ki az érzéseit... Esténként hozzábújok, ha nincs velem hívom, csak hogy halljam a hangját, és megtennék érte bármit, de attól félek hogy ő csak azt látja, hgoy szólok ezért-azért....
2009. febr. 25. 10:24
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem teljesen természetes hogy félsz, hisz van mögötted egy rossz kapcsolat és a sok csalódás. De ha szeretitek egymást(és azt írod igen), akkor minden akadályt le lehet győzni. A párod szerintem nap mint nap bizonyítja hogy Te vagy a mindene. Próbáld meg elfogadni és az apró dolgokat is észrevenni. Tudom nehéz, de mindenben a "rosszat" vagy a félelmet lásd. éLvezd továbbra is a pillanatot és a lehetőséget. Hisz Ti egy boldog család vagytok/lesztek.:) ne aggódj, minden rendbe fog jönni. és ha gondolod mond el a párodnak hogy mi aggaszt. Biztos meg fog érteni. Biztos ismeri a múltad. És tény hogy ennyi megalázást egy nő elvisel(mert mi mindent elviselünk), de nehezen hegednek be a sebei. De gondolj mindig arra, hogy egy szerető embert kaptál magad mellé aki veled van tűzön-vizen át és segít befoltozni azokat a sebeket amiket az élettől már kaptál.

Légy boldog hisz lesz egy nagy családod, szeretitek egymást, van megértés mi kell ennél több. Ez elég erő ahhoz, hogy mindent "legyőzzetek" együtt.

Ne félj a jövőtől, nem szabad. Ha az ember nagyon tart valamitől addig magyarázza míg olyan irányba tereli önkéntelenül a dolgokat, hogy bekövetkeznek.

Nagyon szerencsés vagy, mert ritka ma már az olyan ember aki tényleg megértő és szeret/szereti a gyermeked pedig nem is az övé. Becsüld meg őt is és magad is.

Nagyon sok sikert a babához és ahhoz hogy legyőzd a félelmedet.

Puszillak

2009. febr. 25. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!