Mindig lányra vágytál, és másodjára is fiad lesz? Van itt még ilyen anyuka?
Forgine, itt legaább 15-en válaszoltak a kérdésre, senki válaszából nem azt szűrtem le, hogy ne szeretné a fiait.
Ha jól láttam, te még csak nem is voltál/vagy a kérdező által említett helyzetben. Az az egy biztos, hogy nem értetted (meg) a kérdés lényegét, a kérdező érzelmeit meg pláne.
Szerintem egyikünk sem azért csalódott, mert fiai vannak, hanem azért, mert lánya nincs és lehet, hogy már nem is lesz.
Kedves Forgine!
Az ikres anyuka vagyok. Az hogy szivathat az ég, azt nem arra gondoltam,hogy ikrek, hanem arra, hogy hátha az egyik nem fiú.
Igen hamar összejött, mert akartuk,hogy összejöjjön.Viszont szerettem volna egy leányzót is, viszont, mivel már negyediket nem vállalunk be anyagilag, ezért le kell mondanom a kislányról, még ha lenne is. Erre gondoltam. Persze,hogy örülök neki, hogy egészséges fiúk, de egy fokkal jobban örültem volna neki,hogyha az egyik lány. Én az érzésemet irtam le, és nem azt hogy mit csinálnék más helyében.....
Kedveseim!
1. Nem tudhattam, hoogy beteg a kérdező babája, mert eddig nem írta.
2. Sajnállom, ha nem tetszik, amit írtam, de akkor is ez a véleményem.
3. Válaszoltam már korábban is, de ti csak azt vesztitek észre, ami nektek nem tetszik.
Nem bántásból írtam, de ha ti csak a bólogatst szeretitek..
Kedves Forgine!
Semmi gond a véleményeddel, de komolyan. MI is leírtuk a sajátunkat, de úgy látszik neked nem tetszettek azok. SEnki nem írta, hogy nem szereti a fiait. Csak mint én is, aki a második kisfiát várja, nagyon szerettem volna, ha kapok egy kislányt az élettől... ettől még nem vagyok rossz anya, imádni fogom a második kisfiamat is.Sőt, már most alig várom, hogy megszülessen.De emberek vagyunk, és vannak érzéseink, vágyaink....
Kedves Utolsó!
Remélem elolvastad végig,amit írtam...
Én egy szóval sem mondtam, hogy itt valaki ne szeretné a fiait...
Valamit nagyon félreértettél, ha ez jött le...
Mindegy, kár volt írnom.
Nekem is fiam van,akit imádok, októberben születik a második és őszintén mindegye a neme...
Tényleg kár volt.
Benned egy csepp beleélési képesség sincs. Lelketlennek hatsz így mások felé...
Én fiatalon mindig úgy képzeltem el magam, hogy 3 lányom lesz.
Két fiunál tartunk- és nem bánom. Még erre az évre beterveztünk egy harmadik bébit, ha összejön lesz, ha nem továbbb nem akarjuk húzni, mert 35felett már nem akarok szülni.
Ha összejönne, egy fokkal jobban örülnék egy kislánynak- csak hogy érezzem milyen egy kislánnyal.
De persze egy fiunak is ugyanúgy örülnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!