Lehet-e másodjára is ikerterhesség?
Figyelt kérdés
Az első terhességem ikerterhességnek indult (valószínű kétpetéjű), csak nagyon korán elhalt az egyik pici. Másodjára összejöhet még ikerterhesség?2009. okt. 2. 10:29
1/5 edus83 válasza:
Lehet igen,én így jártam sajnos mindkétszer elvetéltem:((!!DE most 5 hónapos múltam és egyedül van a picim,és minden rendben:))!!neked is sok szerencsét:))!!
2/5 anonim válasza:
Persze, simán összejöhet.
Különösen hangozhat, de kutatások igazolják, hogy a terhességek 80%-a ikerterhességnek indul, csak aztán a beágyazódásnál már legtöbbször csak az egyik marad meg és emiatt lesz "csak" 1 baba, az 1. Uh-n is ezért látszik csak 1 babó.
3/5 anonim válasza:
a balkezes embereknek volt ikertestvérük a pocakban a kezdetek kezdetén, csak elhalt. orvosi kutatás, balkezes vagyok, és utánanéztem. szóval ha balkezes lesz a picid, az valószínűleg azért lesz, mert ikreknek indultak. majd jusson eszedbe :)
4/5 anonim válasza:
Nekem egy kedves ismerosom iker kisfiukat szult. Mindig 3 gyerekes csaladrol csaladrol almodtak. Igy szerettek volna bevallalni meg egy babat az ikerpar melle es masodjara is ikrek fogantak. Ugyhogy most 4 gyerekes lesz hamarosan a csalad es ezek a babak kislanyok. :) Nem egypeteju ikrekrol van szo egyik esetben sem. Szoval nem lehetetlen!!
5/5 anonim válasza:
Régi a kérdés, de válaszolnék rá. Nemrég szültem és a szobatársam mesélte, hogy a kisfia a 2. terhességéből született. Az első terhességét művi úton kellett befejezni, mert elhalt mind a két pici. Aztán 5 hónap múlva terhes lett és ez a baba megszületett. Szülés után derült ki, hogy a fia koraszülöttsége ellenére azért hatalmas, mert a melléklepényről táplálkozott, tehát volt másik baba, aki a főlepényen volt, csak elhalt még nagyon korán. Szóval bármi lehet és az is elképzelhető, hogy a következő terhességed alkalmával mind a 2 picur megmarad! Tiszta szívemből kívánom Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!