Mindig lányra vágytál, és másodjára is fiad lesz? Van itt még ilyen anyuka?
En nagyon vagytam 1 kislanyra,de fiam lett...benne van a pakliban,hogy a masodik is az lesz,majd meglatjuk,egyelore meg nem vagyok allapotos.
Ha a masodik is fiu lesz...hat nekem is kell majd par nap,mire osszeszedem magam.
Szia.Én mindig lányos anyukának gondoltam magam,imádtam babázni,meg minden csajos dolgot.Azóta született egy kisfiam,és el sem tudnám képzelni,hogy lányom legyen(bár az autózás-motorozás-traktorozás)még mindig messze áll tőlem:( sajna.Aztán gondoltunk egyet és belefogtunk a tesóprojektbe,már 25hetes vagyok,de szinte az elejétől éreztem,hogy megint kisfiúnk lesz(ezt az első fiamnál nem éreztem),és már beigazolódott persze,hogy öcsi lesz a tesó:-),de nem bánom.Picit sajnálom,hogy nekem nem lehet már kicsi lányom(már nem szeretnénk több babát),de ez van.Próbáld elfogadni,hidd el nekünk lesznek a világon a legklasszabb srácaink:-)
Üdv
2.5éves és 25hetes(pocaklakó)kis srácok anyuja
Én pont fordítva voltam
1.fiú lett és másodikra is fiút szerettem volna
De lány lett, amit egyáltalán nem bánok, sőt.
Nekem is fiam van,de hihetetlenül kislányt szerettem volna.Mikor megtudtam 18 hetesen(méghozzá a párom szülinapja volt) hogy kisfiú sírva jöttem ki a kórházból.Anyukák sugtak össze a hátam mögött hogy itt tuti baja van a babával,de nem volt semmi csak a neme okozott ekkora csalódást.Gondolhatjátok a párom engem vigasztalt minthogy szétkürtölje hogy hurrá fia lett meg minden.Szégyen de bavalom hogy hetekig sírtam titokban legtöbbször meg nem is örültem neki,de aztán lassan megbarátkoztam a gondolattal....Mikor megszületett elsírtam magam és kérdezték hogy ennyire meghatódtam és én meg hogy nem csak bűntudatom van hogy volt idő mikor nem örültem ennek a csodálatos kisfiúnak.Könnyekig meghatódott mindenki!!!
Később szeretnék majd második babát de reménykedem hogy megadatik majd egy kislány.De ha nem hát úgy is jó,legalább nem kell azon aggódnom hogy különbséget teszek-e a gyerekek között....
Pont olyan szerelmes leszel belé, mint az elsőbe. Hidd el! Egy anyának a fia (is) ajándék! Senki nem fog úgy szeretni, mint a Fiaid. A lányok apásabbak nagyob korukban. Talán az lehet az oka, hogy Fiúval ajándékoz meg az élet (inkább apa =) ), mert még nem teljesedtél ki teljesen az anyaságnak a nőiség terén. (Ezek olyan gondolataim, amiket nem igazán tudok értelmesebben leírni) Tudod, szerelmesek lesznek Beléd a Fiaid!
Mindig lányt szerettem volna, csodás kisfiam van. Most épp kistesóprojektben vagyunk apával, és már kicsit annak örülnék jobban, ha egy újabb ilyen kis kukis angyalkánk születne, mint az első.
Csak egy pár percig tartott a csalódás... A szívem mélyén nagyon szerettem volna egy kislányt... de ez már így alakult. A férjem meg örül, hogy ismét fia lesz.Több babát mi sem szeretnénk, tehát már biztosan nem lesz kislányom. DE imádom a kisfiam is, s ugyanúgy fogom szeretni az öcsit is.De azért néha eszembe jut, mi lett volna ha.... Na de minden kívánságunk nem teljesülhet, s ilyenkor mindig az jut szembe, hogy nagyon-nagyon sokan mindent megtesznek azért, hogy kisbabájuk legyen s mindent megadnának érte. Ilyenkor elszégyenlem magam.S boldog vagyok, hogy nemsokára ismét anya lehetek. :)
Egy 2 és fél éves kisfiú és egy 26 hetes pocaklakó anyukája
Most várom az 5.-et és mindannyiszor lányt vártam. De ne úgy értsd, hogy 5 lányt:)
Elsőre kislányt szerettem volna, ki tudja miért, talán mert az uh-n lánynak látták. Fiú lett, de csak születésekor derült ki. 2 perces döbbenet, aztán öröm.
Másodjára lányt vártam, mert hát fiam már volt, a 20. héten derült ki, hogy fiú. Újabb 2 perces döbbenet, majd öröm.
Harmadjára még jobban akartam kislányt, be is jött, nagyon boldog voltam.
A negyediknél újra kislányt szerettem volna, sikerült is.
Az ötödiknél valamiért biztos voltam benne, hogy lány lesz, erre a 18. héten kiderült, hogy fiú. Ezt tartott a legtovább feldolgozni, majdnem két hétig el sem hittem. Most már nagyon örülök neki. Nyáron fog születni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!