Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindig lányra vágytál, és...

Mindig lányra vágytál, és másodjára is fiad lesz? Van itt még ilyen anyuka?

Figyelt kérdés
Annyira nehezen szokom meg a gondolatot.Te hogy érzel?
2011. márc. 10. 12:21
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Szia!

A kisfiam 2,5 múlt, most 8 hetes vagyok a tesóval,aki októberben születik.

Amikor az első babánál mondták, hogy fiú, 3 napig nem térem magamhoz, nem is értem miért.

Ahogy megláttam, beleszerettem és ez azóta is tart, a legtökéletesebb pasi a világon!:)

Teljesen meghatódtam, attól, amit írtatok, igaz tombolnak a hormonok veszettül, de annyira aranyos.

Most mindenki kislányt mond, nem tudom miért, de engem őszintén nem érdekel, csak, hogy egészséges legyen és az is lesz!:)

Nehéz most elképzelnem egy kislányt...

2011. márc. 10. 15:09
 12/28 anonim ***** válasza:

Én is lányt szerettem volna elsőnek, fiam lett!!!!Örülök neki, imádom. Most ikerterhes vagyok. Amikor megtudtam,hogy ikrek, majdnem lefordultam a nőgyógyásznál az ágyról, aztán úgy gondoltam,hogy nem szivathat úgy az ÉG,hogy két fiam legyen, legalább az egyik lány legyen már, vagy mindkettő.

Hát nem jött be.....18.heti uh-on úgy ágaskodott a kis kukijuk,hogy azt még a hülye is látta volna,hogy fiúk....

egy picit csalódott lettem, de el kell fogadni, és örülni kell neki, mindegy hogy milyen nemű.....ezzel vigasztalom magamat.

2011. márc. 10. 15:57
 13/28 anonim ***** válasza:
Én is az 5. babámat várom, és nálunk a következő volt a helyzet. Elsőre fiút szerettem volna, de lány lett. (Hála Istennek, így utólag.) Másodjára fiút szerettünk volna, és az is lett. Harmadjára újra kislányt szerettem volna (mert alapvetően lányos anyának érzem magam), de az is fiú lett. Picit csalódott voltam. Negyedjére már mégjobban szerettünk volna kislányt, hogy egyenlítsünk, de ő is fiú lett. Bevallom, nem esett jól, de természetesen a 3. és a 4. baba esetében is gyorsan túltettük magunkat a csalódáson, és így, ismerve őket, el se tudnánk képzelni, hogy mások legyenek! Most úgy érzem, az 5. is fiú, de persze picit reménykedem a lányban is. De ha fiú akkor is örülni fogok, hiszen gyönyörűek, kedvesek, okosak a fiaim, és nagyon szeretem őket! És tényleg csodás érzés, amikor a pici fiaim körbeudvarolnak! :-)
2011. márc. 10. 16:35
 14/28 A kérdező kommentje:

Azért vagyok nagyon csalódott, mert mi sem vállalunk 3.-at, nem bírnánk anyagilag, tehát már biztos nem lesz kislányom.Én is sírva jöttem ki, ugyanakkor rettentően szészenlem magam érte, így örlődök a két érzés között. Annyira csak lányban gondolkodtam idáig,csak azért akartam újra terhes lenni, hogy legyen egy kislányom is.

Kedden tudtam meg, napról napra jobb elfogadni, de azért még mindig nagyon fáj, hogy sose tudom meg milyen lenne az én kislányom.Felnézek rátok.hogy más többedik csalódás után is ilyen pozitívan beszél róla.

Én ha tehetném se merném bevállalni a harmadikat, annyira félnék a csalódástól....

2011. márc. 10. 18:29
 15/28 anonim ***** válasza:
1. mindegy volt hogy mi lesz, lány lett. 2.-nak nagyon fiút szerettem volna az is lány lett, nagyon csalódott voltam, de mikor már megvolt imádtam. Nálad is igy lesz, imádni fogod! :-) De csak nem hagyott nyugodni hogy nekem kell egy fiú is, bár nem terveztünk többet. És 6 év után belevágtunk, mindent megtettünk hogy fiú legyen és most 8 hós a kisfiam. Életem legjobb döntése volt hogy bevállaltam a 3.-kat. MÉg te sem tudod mit hoz a sors. Még lehet lányod! :-)
2011. márc. 10. 18:43
 16/28 anonim ***** válasza:
22%

Az azért szerintem már túlzás, hogy ennyire kiakadtok!

Nem akarok megbántani senkit, én is meglepődtem a fiún,de azért lelkibeteg nem lettem.

Az ikreket váró anyuka nem is értem, hogy írhat olyat, hogy szívatja az ég???

Nektek olyan könnyű volt a teherbeesés, hogy nem is az számít, hogy sikerült és egészséges babátok lesz?

Ennyie fontos lenne a neme?

2011. márc. 11. 07:08
 17/28 anonim ***** válasza:
27%

És a kérdező is!

Csalódás???

Egy gyerek a hasadban? Csalódás?

2011. márc. 11. 07:10
 18/28 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó nálam a fiú gyerek azt jelenti, hogy fejlődési rendellenességgel fog születni, mint az első, sajnos azzal, hogy fiú ez is kiderült.És nagyon félek attól, ami ránk várhat.És gondolom a kérdésem téged nem érint, ezért kérlek ne is minősíts minket.
2011. márc. 11. 08:35
 19/28 A kérdező kommentje:
És nem csalódás a gyerek a hasamban, hanem az, hogy nem tudom meg milyen lenne a kislányom.
2011. márc. 11. 08:37
 20/28 anonim ***** válasza:
64%

A felháborodott válaszadónak üzenem, hogy az ember nem mindig tudja irányítani az érzéseit. Senki nem írta azt, hogy nem szeret6i a gyerekét, csak annyit, hogy főleg eleinte nem tudott mit kezdeni a helyzettel.

Anyósom pl. 5 fiút szült, holott már elsőre lányt szeretett volna. Egészen a negyedikig reménykedett. Az ötödiknél meg attól esett pánikba, nehogy lánya legyen, mert félt, nem tudna vele mit kezdeni.

Ezek normális emberi érzések. Le lehet őket tagadni, de miért hazudjunk akár önmagunknak is?

2011. márc. 11. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!