Megszoktad 100%-osan, hogy másik nemű babád lesz, mint amit éreztél/vágytál? Mikorra? Lent.
köszi
Fiút is szerettél volna amúgy?
Meg. Születése után. Most már egészen biztosan tudom, hogy így a jó, nem cserélnék senkivel. Fiú a lelkem, és iiimádom, számomra a tökéletes férfiú.
Na jó, majdnem, mert az a fránya hiszti...
Köszi.
Egyelőre nem tudom elképzelni, milyen (az élet) egy pici fiúval
Szia, mint kiderül nekem is kisfiam lesz:)
Kislány volt minden álmom, kislány korom óta...
Örülök neki, csak kicsit fura, szóval abszolút nem tudom elképzelni ahogy a kisfiammal autókkal játszok... Ezért picit bűntudatom is van, de ha megszületik akkor szinte biztos vagyok benne hogy fog menni:)És jó autó zsonglőr leszek:)
Mindig kislányt képzeltem magamnak. Mikor terhes lettem, kivétel nélkül mindenki azt mondta, hogy biztosan fiam lesz. Így is lett, bejött nekik! Mikor megtudtam, semmiféle csalódottságot nem éreztem, rögtön átállt az agyam rózsaszínből kékbe :-)))
Még nem született meg, furcsa lesz a kis kukis, még nem volt fiúbaba a közelemben. Egy a lényeg, hogy imádom őt:-)
Kislány korom óta lányt szerettem volna,el sem tudtam magam képzelni fiúval,sőt a barátaim,ismerőseim is mindig lányt mondtak.
Persze kisfiam lesz és amikor megmutatták a fütyiét az ultrahangon én voltam a világ legboldogabb kismamája :)Mintha mindig is róla álmodoztam volna :)
26hkm
Nekem pont fordítva volt.A lányomnál biztosan éreztem,kislány lesz.El sem hittem volna,ha mást mutat a vizsgálat.
Most éreztem,fiút várok.Így is lett.Megéreztem előre Őt is,ráadásul a két terhesség is teljesen különbözött egymástól.Pedig mindkét alkalommal mindegy volt a neme,csak az számított,hogy minden rendben legyen.
Világ életemben 2 kisfiút akartam.
Aztán született egy lányom, de én olyan boldog voltam, mint a csuda, aztán mondtam is, hogy nem is kell nekem fiú, innentől csak lányokat akarok. Másodjára be is jött, lányra vágytam, lányom lesz megint :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!