Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülés előtt egy héttel vagy...

Szülés előtt egy héttel vagy a napokban mit éreztél, milyen volt a hangulatod? Mire emlékszel? Sejtetted?

Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 19:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én 4 nappal hamarabb szültem, de semmit nem éreztem másnak. Pedig akkor már rettenetesen figyeltem magamat, és kezdtem biztos lenni abban, hogy harmadjára is túl fogom hordani. Szerencsére nem így lett. A hasamra is azt mondták, hogy még fent van. Nagyon türelmetlen voltam már akkor. Szóval nekem semmi nem utalt rá, hogy jönni fog.
2011. jún. 2. 19:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Lehet bolondságnak hangzik, de én végig tudtam, hogy a 38. hétre fogok szülni...

37+6-nál viszonylag erős 5-7 perces jóslóim voltak 6 órán keresztül, ez már az előjele volt.

Mondtam is a páromnak, hogy a következő hétvégén már itthon is leszünk hármasban, és így is lett.

38+2-re szültem, 18 órás vajúdás után.

2011. jún. 2. 19:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát én sem éreztem semmit.Aznap felkeltem,elmentem wc-re,csak azt éreztem mint minden reggel,hogy pisilnem kell,de akkor nem csak pisi jott hanem a magzatvíz is.Már fájásom sem volt,csak egyszeruen jott belolem.Szóval az égvilágon semmit sem éreztem.
2011. jún. 2. 19:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Kiírt nap éjszakáján már nemigen aludtam,rendszertelen fájásaim voltak,másnap mennem kellett vizsgálatra,akkor már sejtettem,hogy nem fogok hazamenni.Egy héttel előtte még javában költözködtünk,rendezkedtem,az utolsó simításokat végeztem a gyerekszobán:)
2011. jún. 2. 20:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Semmi valtozas nem volt, egyszer csak elkezdett folyni a magzatviz.
2011. jún. 3. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!