Mindemre emlékszel, hogy mikor, memmyi idősen mit csinált a babád?
Szerencsére nekem van naplóm és nem bántam meg hogy vezettem, már csak a képek hiányoznak belőle, de az is nem soká meg lesz!
Így a kérdésedre a válaszom: igen!
Mindent felírok, és milyen jól tettem... 20 hónapos múlt, már most sok dologra nem is emlékszem, és vissza szoktam nézni a naplóban, ha kérdezi valaki, mi mikor történt.
1 éves koráig napi szinten vezettem, hogy mit eszik és mennyit, hány órakor, és ezek mellé mindig írtam, hogy hány kg, ha történt valami, azt is feljegyeztem: fogak, mosoly, pápá, integetés, puszi, stb. Azóta meg a fontosabb dolgokat vezetem már csak, mikor milyen poénja volt, aranyos sztorikat, illetve szótárt írok, hogy mikor mit mondott először.
Nem emlekszem napra pontosan mindenre, nem irtam fel es nem bantam meg, hogy nem vezettem naplot.
Nem az en asztalom, nem szeretem az efele "kotottsegeket". A naplovezetes csak addig tart, ameddig hirtelen felindulasbol csinalom, 1-2 het es elmegy a kedvem, abbahagyom.
Forumoztam regen, megvannak a hozzaszolasaim, ha valamilyen datum nagyon erdekel, akkor kikeresem, hogy mit mikor csinalt a gyerek.
Ezenkivul minden ujabb esemenynel keszitettem fotot/videot, azokon szoktam a datumokat visszanezni, ha kivancsi vagyok. De erre talan 2x volt pelda, mert ugy kb-ra fejbol is emlekszem.
Naplót vezettünk, vezetünk és több száz fényképünk / videónk is van a kicsiről :) Jó néha visszaolvasni, visszanézni.
Hihetetlen, hogy abból a pici ambulós csimotából milyen értelmes okos kislány lett röpke 2 év alatt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!