Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindemre emlékszel, hogy...

Mindemre emlékszel, hogy mikor, memmyi idősen mit csinált a babád?

Figyelt kérdés
pl.mikor mosolygott először , mikor fordult , mi volt az első szava stb...
2011. jún. 11. 12:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem sajnos:(((És bánom,hogy nem írtam naplót...
2011. jún. 11. 12:29
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerencsére nekem van naplóm és nem bántam meg hogy vezettem, már csak a képek hiányoznak belőle, de az is nem soká meg lesz!

Így a kérdésedre a válaszom: igen!

2011. jún. 11. 12:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
én is mindent leírtam.
2011. jún. 11. 13:03
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából emlékszem is, de amúgy is mindent felírok.
2011. jún. 11. 13:03
 5/10 anonim ***** válasza:

Mindent felírok, és milyen jól tettem... 20 hónapos múlt, már most sok dologra nem is emlékszem, és vissza szoktam nézni a naplóban, ha kérdezi valaki, mi mikor történt.

1 éves koráig napi szinten vezettem, hogy mit eszik és mennyit, hány órakor, és ezek mellé mindig írtam, hogy hány kg, ha történt valami, azt is feljegyeztem: fogak, mosoly, pápá, integetés, puszi, stb. Azóta meg a fontosabb dolgokat vezetem már csak, mikor milyen poénja volt, aranyos sztorikat, illetve szótárt írok, hogy mikor mit mondott először.

2011. jún. 11. 13:30
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem emlekszem napra pontosan mindenre, nem irtam fel es nem bantam meg, hogy nem vezettem naplot.

Nem az en asztalom, nem szeretem az efele "kotottsegeket". A naplovezetes csak addig tart, ameddig hirtelen felindulasbol csinalom, 1-2 het es elmegy a kedvem, abbahagyom.

Forumoztam regen, megvannak a hozzaszolasaim, ha valamilyen datum nagyon erdekel, akkor kikeresem, hogy mit mikor csinalt a gyerek.

Ezenkivul minden ujabb esemenynel keszitettem fotot/videot, azokon szoktam a datumokat visszanezni, ha kivancsi vagyok. De erre talan 2x volt pelda, mert ugy kb-ra fejbol is emlekszem.

2011. jún. 11. 13:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Dehogy:-) Pedig még csak 14 hónapos. Na jó a nagymozgásokra emlékszem, de, hogy mikor kezdte nézegetni pl a kezét? Hát fogalmam sincs. Nem tartom fontosnak, hogy 20 év múlva is tudjam ezeket, szóval nem is írom.
2011. jún. 11. 13:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Naggyából emlékszem de amúgy én is vezetek naplót!Olyan jó lesz majd 15-20 év múlva visszanézni!!!
2011. jún. 11. 13:43
 9/10 anonim ***** válasza:

Naplót vezettünk, vezetünk és több száz fényképünk / videónk is van a kicsiről :) Jó néha visszaolvasni, visszanézni.

Hihetetlen, hogy abból a pici ambulós csimotából milyen értelmes okos kislány lett röpke 2 év alatt :)

2011. jún. 11. 14:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem,de majd 30-40 év múlva az unokámnak mesélve biztos emlékezni fogok :) 4hónapos és 3 napos volt amikor először... nnnnna ja,több évtized után a nagyik vágják :))) (Egyébként én is a felírtam táborba tartozok.)
2011. jún. 11. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!