Emlékszel még az utolsó szoptatásra?
Figyelt kérdés
tudtad hogy az utolso lesz? milyen volthogy utána már nem szoptatsz?2011. febr. 19. 14:30
1/8 anonim válasza:
Emlékszem, 10 hónapos volt a lányom, és aznap reggel úgy szoptattam meg, hogy ez az utolsó. Eü okokból választottam el, kb 1 hónap alatt sikerült.
Mivel eü okok, nekem jó volt már nem szoptatni. A lányomnak se lett semmi baja, nem sírt, nem hiányzott neki.
2/8 anonim válasza:
Nem is merek rágondolni milyen lesz ,mikor az utolsó lesz.szerintem egy kicsit belehalok majd.De jó lenne,ha ö döntené el,és nem nekem kellene meghoznom ezt a döntést.Jó ez a kérdés,engem is érdekelnek a válaszok
3/8 anonim válasza:
Ahogy olvastam a választ, még a könnyem is kijött. Most egy éves a kisfiam és napról napra egyre kevesebbszer cicizik, lassan elérünk az utolsó szopihoz, de olyan rossz érzés kimondani, hogy utolsó. Nem tudom mikor lesz, de napokon belül be fog következni szerintem. Kicsit megkönnyezem, ahogy majd mindent az életben, amikor egy új szakaszhoz érünk. Van két lánytesó, velük valahogy még könnyebb volt. Öregszem, talán. :) A 7 évesem iskolába megy, már most összeszorul a szívem , ha belegondolok. A középsőm oviba megy, vele is nehezen élem meg a változást, a legkisebb meg "leválik" rólam, vége a babakornak. Az élet nagy dolgai. Jó volt a kérdés. Elgondolkodtatott!!!! Kérdező nálad mi a helyzet???
4/8 anonim válasza:
Előző vagyok, bocsi azt akartam írni az első mondatban, hogy ahogy olvastam a kérdést.....
5/8 anonim válasza:
Miért akarod elválasztani az egyévesedet?
6/8 anonim válasza:
Nem akarom elválasztani, addig akartam szoptatni, amig csak van tejem és ő szopni akar. De elkezdtem menstruálni egy hónapja először, aztán most vagyok éppen másodszor és nagyon lecsökkent a tejem. Alig van már és a kisfiam is gondolom megérzi, hogy nem lakik jól vele, néha rákéretőzik cicire, ha nagyon nyügi, de van hogy 1 percig szopik, jó esetben 3-4 percig. A bal mellemet meg már el se fogadja. Fejegetni szoktam esténként, hogy ne apadjon el, de mégis érzem, hogy egyre kevesebb. Én inkább úgy mondanám, hogy a fiam választja el magát. Sajnálom, mert nem igy terveztem, kislányaim is tovább ciciztek, de sajna igy alakul.
7/8 anonim válasza:
Ha ö választja el magát,akkor örülj neki.Az én 3 évesem vajon mikor hajlandó elválasztani magát?
8/8 anonim válasza:
Hát nekik már még nehezebb. Olyan szempontból nem bánom, hogy elválasztja magát, hogy nagyon csontsoványra fogytam ( 45 kg) és most már jó lenne összekapni magamat. Meg azért 3 gyerek egyhuzamban terhes voltam, szoptattam, terhes voltam szoptattam és harmadszor is. 6 éve folyamatosan ezt csinálom, igy most már egy kicsit jó lenne végre teljes nőként élni. Ettől függetlenül meg nagyon nehéz megélni minden ilyen dolgot, mint pl. amikor abbahagyják a szopizást. A második kislányomnál pl. depressziós lettem utána,úgyhogy én abba a tipusba tartozom, aki nem tudja ezeket lazán kezelni. Gondolom nem hiába vagyok 45 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!