Hány nap késésnél és melyik teszt mutatta, hogy babát vársz? Mit éreztél, milyen tüneteid voltak?
Szia. Cler blue (remélem jól írtam) tesztel,5.napon teszteltem,igazából még nagyon semmit nem éreztem,csak szédültem néha,és mivel nekem sosem késik,így sejtettek...
azóta a 28.hétben vagyok :)
neked mióta késik?
5. nap Gabriel negatív, 8. nap Pregnasens pozitív. :)
Már a pozi teszt előtt feltűnően sokat jártam pisilni, a többi tünet később jött.
21h kismama
Pozitív ovu teszt után 10 nappal Lilly nagyon halvány (csak én láttam :)) Másnap reggel Clearblue határozottan pozitív lett. A Clerblue egyébként nagyon jó teszt, csak sajnos drága is. Arra nem való, hogy naponta tesztelj vele...
Nekem volt szurkálásom... persze sokan azt mondják a beágyazódást nem lehet érezni... Életemben kétszer volt, és abban a két hónapban lettem terhes, szóval csak az lehetett :) Más tünetem nem volt, de valahogy éreztem hogy sikerült.
Nem várt napján reggel teszteltem clear blue-val, ami nagyon érzékeny és rögtön kimutatta! Enyhe hányingerem volt.
11 hetes kismami
Sziasztok!
Nekem 3 napja késik és tegnap délután teszteltem, meg ma talán pozi de nem vagyok benne biztos! Nagyon félek! 25-sel teszteltem és nem tudom, hogy milyen őrsnek kellet volna ma reggelre lennie!
Nemvárt előtt 6 nappal időn túli pozi, rá két napra már időn belüli halvány pozi!:))
10 hkm
8 db tesztet csináltam.
Május 12-re nem vártam,íme:
8-án reggel: xEpil negatív
8-án délután: Pregimax halvány pozitív
Intimed halvány pozitív (de jobban látszik,mint a pregimax
9-én reggel: Lyli halvány pozitív
Corax erős pozitív
9-én délután: (nem tudom milyen teszt,fehér teszt lila kupakkal,vizeletbe mártós/lepisilős): halvány pozitív
10-én reggel: xEpil halvány pozitív
10-én délután: Clerablue halvány pozitív
Összegzem:
legsz@rabb teszt: xEpil,hisz amikor már rég + volt több más teszt az még akkor is csak halvány pozitív,és -án délutáni vizeletből is lettek már pozitív tesztek,míg ez a reggeliből sem mutatott semmit
legjobb teszt: Corax,igaz reggeli volt a vizelet,de a nemvárt előtt 4 nappal erősen!!! pozitív lett
2 nap késésnél x epil és gabiel pozitív
9 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!