Hány nap késésnél és melyik teszt mutatta, hogy babát vársz? Mit éreztél, milyen tüneteid voltak?
mindegyik terhességnél a nem várt napján teszteltem. tünetem csak az intuícióm volt, hogy terhes vagyok.
mindig egymás után kettővel: Clearblue és Lilly, mindig mindkettő pozitív volt. Amikor pedig csak nagyon reméltem, de a nem várt előtt voltam és utána meg is jött, akkor ugyanezek a tesztek negatívak voltak.
A nemvárt napján,vagy utána pár nappal már minden teszt kimutatja a terhességet,nincs abban semmi extra.
(Eltekintve néhány kivételes esettől,pl ha mondjuk késői peteérés volt).
Inkább az az érdekes,hogy melyik teszt mutatja ki előtte (nemvárt)egy vagy több nappal....
Erről pedig már leírtam a tapasztalataimat az első oldalon.
Sziasztok!DE jó,hogy ilyen sokan írtok,köszönöm:)
3napja késik,csináltam többféle tesztet,több napszakban is,és nem igazán egyértelmű.One step 10-es teszt reggel elég határozott pozitív,DE A LILY NEGATÍV,pregnasens halvány pozitív.délelőtti vizeletből,one step negatív,a Lily halvány de jól látható pozitív.x epil halvány pozitív.szóval nem igazán értem.Már nem görcsöl a hasam,2napja csak nagyon ritkán érzek tompa görcsöt,de elenyésző.Semmi tünetem nincs,se mellfájás,se semmi.sürű fehér krémes,néha nyúlósabb a nyákom.Ovumat napra pontosan tudom,hiszen volt vércsepp is aznap.Clostyt kaptam múlt hónapban is meg most is,de uh-on nem lettem követve(megbízható dokikat fogok ki mindig).Nagyon remélem,hogy megrepedt a tüsző és a baba miatt nem jön meg,nem pedig azért mert mégsemm szabadult ki a petesejtem.elvileg ma eltudok menni a dokihoz,most hívtam telefonon,kíváncsi vagyok.Nem élem magam bele semmibe,mert már közel 2éve nem sikerül teherbe esnem.Illetve már volt 2missab-om,korai szakaszban távozott a kisangyal:((
szia,
nekem a nemvárt előtt 3 nappal One Step 10-es iszonyatosan halvány pozitív, de ott volt időn belül. nekem februárban volt vetélésem a dokim azonnal írt fel progeszteron pótlót, és ő mondta, hogy tesztelgessek előtte, ha tudok, hogy minél hamarabb el tudjam kezdeni szedni.
Te nem kaptál gyógyszert?
Én most 11.-e óta szedem, szerdán lesz az első UH-m, akkor leszek 6 hetes és 4 napos, addig halálra idegelem magam...:)
nagyon drukkolok Neked!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!