Ha nem véreztél, éreztél valamit, amikor elhalt a babád?
Figyelt kérdés
2011. júl. 2. 09:46
1/11 anonim válasza:
???? ez elég értelmetlen kérdés így?
Jel nélkül halt el? igen én tudom mit jelent. 2x is átéltem .a spontán vetélésnél volt görcs és vérzés missed ab.-nál semi jel csak az orvosi ultrahang
2/11 anonim válasza:
jel nélkül nem lehet érezni azt hiszed minden ok
3/11 A kérdező kommentje:
Köszi!
Ilyenre gondolok,hogy gyengébb voltál, fájt valamid stb. Tehát voltak jelek, csak nem tudtad,hogy azért!
2011. júl. 2. 09:58
4/11 anonim válasza:
Megszűntek a terhességi tünetek.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi!
Bár nekem nem is nagyon voltak. És a 12. héten még minden oké volt, ilyenkor meg már általában el is múlnak a tünetek! Főleg az érdekelne,akinek nem a korai szakaszban hal el a baba!
2011. júl. 2. 10:59
6/11 anonim válasza:
De akkor nem halt el, nem? Ismerősömnek már 8 hetes, ilyenkor már nem halhat el, ugye?
7/11 anonim válasza:
Az ég világon semmit nem érzel, max azt mintha nem lennél terhes, amolyan sugallat féle. És ultrahangon állapítják meg a bajt. Én így jártam legalábbis. De azóta már várandós vagyok ismét és 30 hetes:)
8/11 anonim válasza:
Ne gondolj ilyenekre a 12 hét után már nagyon ritkán fordul elő ilyesmi. Sajnos általában minden jel nélkül de nem szabad ilyenekre gondolnod inkább örülj a babának.
9/11 Manka68 válasza:
Én éreztem egy olyan fura remegést a méhemben pár másodpercig. De nagyon gyengén, ha éppen nem érek rá figyelgetni magam, akkor nem veszem észre. De ez nekem a 8-ik héten volt, és mindenki lehurrogott, amikor mondtam, hogy szerintem baj van. Egy hét múlva az UH-n mondta a doki, hogy már nem él a babám, és már kezd felszívódni. Ő is úgy tippelte, hogy kb akkor történt, amikor ezt éreztem. Persze, erre nincs bizonyíték, de az előző babával ugyanígy jártam, csak korábban, és akkor még nem tudtam mire vélni ezt az érzést. De tényleg ne agyalj ilyeneken. Ha aggódsz, vegyél egy szívhang hallgatót, azzal a 12-ik héttől már lehet hallani a szívhangot. Naponta egyszer belehallgatsz, és megnyugszol. :-)
10/11 anonim válasza:
"Ismerősömnek már 8 hetes, ilyenkor már nem halhat el, ugye?" dehogy nem olvastam én 32 hetes , 6hónapos elhalást is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!