Megszoktad 100%-osan, hogy másik nemű babád lesz, mint amit éreztél/vágytál? Mikorra? Lent.
Figyelt kérdés
Ne hurrogjatok légyszi, teljesen egyértelműen az a lényeg, hogy lehet baba, és hogy egészséges legyen, csak egyszerűen kíváncsi vagyok mások tapasztalataira.2010. okt. 14. 14:07
11/12 anonim válasza:
1. vagyok. Nem, nem fiút szerettem volna, hanem inkább fiút tudtam volna magamhoz (és a férjemhez) elképzelni. Mindig fiúk vettek körül, most is, minden rokongyerekünk fiú, és fiúkkal remekül elkardozom és elautókázom, de fogalmam sincs (illetve nem volt eddig), hogy kell egy lánnyal játszani. Haját fésülgetni, meg babát öltöztetni.. eddig ezeket nem ismertem. De jó hogy lányom lett, mert így legalább ezt az oldalt is megismerhettem :)
12/12 A kérdező kommentje:
Köszi.
Főleg olyanok tapasztalataira lennék még kíváncsi, akik nagyon lányosak voltak, és kisfiú lesz/lett a baba, egyelőre nehezen áll át az agyam... :) De még egy hete sincs, hogy kiderült.
2010. okt. 15. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!