Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Érdemes másodjára is elmenni...

Érdemes másodjára is elmenni 4D-re, ha az első nem sikerült?

Figyelt kérdés

Múlt hétem voltunk, csak sajnos nem sikerült a felvétel, mert a kis manócska aludt, de ez még nem volt elég, az arcát elöszőr a kezével eltakarta, utána már a lábával is.

Nagyon csalódottak voltunk.

Vaciálunk, hogy megpróbáljuk-e mégegyszer.

A 28.héten voltunk, jővőhéten mennénk, akkor már a 30-on leszek.Végülis még akkor sem késő.

Nagyon szeretnék őt látni, de félek, hogy megint csalódni fogunk:)

2009. aug. 25. 11:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én biztosan elmennék.

És szerintem akkor már megmutatja magát:)

Boldog babavárást továbbra is:)

2009. aug. 25. 11:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem próbáljátok meg. Inkább azt bánjátok meg, hogy megint nem sikerült, mint hogy nem mentek és a tudat, hogy talán jó lett volna. Igyál előtte colát, egyél csokit, valakinél beválik. Sok sikert és boldog babavárást!

37 h km

2009. aug. 25. 11:23
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
mi 16 hetesen voltunk elöször és nagyon szép felvételünk lett ,és izgett mozgott a drágám.de a csoki mindenképp bevállik szerintem nállad is .egyél elötte 15 percel kb és meglátod majd az eredményét !minden jóóót
2009. aug. 25. 12:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Én 29 hetesen voltam, mi sem láttunk sok mindent a babából, csak a fél arcát, a másik felét takarta a kezével. Már hatalmas volt, alig volt helye és végig aludt. Igaz, a genetikai részt annál jobban sikerült megcsinálni, nagyon jók lettek a mérések. Másfél órán át próbálkoztunk, előtte én ettem csokit, ittam egy kis energia italt, ott is itattak kólával és sétálgattam, tornázgattam, mégsem ébredt fel a fiam. Én már nem mentem vissza, amit nem bántam meg, mert egy héttel később be is fordult, szerintem akkor még ennyit sem lehetett volna már látni belőle...

Ha nagyon-nagyon vágysz rá, akkor próbáljátok meg, maximum a pénzt veszítitek, mást nem. Ott egyébként mit mondtak? Érdemes ismét megpróbálni?

2009. aug. 25. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!