Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valaki1985 hova lettél Anyatan...

Valaki1985 hova lettél Anyatanyáról? Hiányolunk.

Figyelt kérdés
2011. febr. 17. 15:17
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Bocs az offért. Kedves Valaki! Az, hogy szerinted 35évesen ne vállaljon első gyereket egy nő, még durvább, mint hogy második, harmadik vagy sokadik gyereket ne vállaljon! Mert sokan általában nem azért szülnek annyi idősen, mert addig bulizgattak és szórakozgattak, hanem, mert nem lehetett. Szánalmas a véleményed!
2011. febr. 17. 17:17
 22/23 anonim ***** válasza:
0%
Szakadjatok már le rólam!
2011. febr. 17. 17:34
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Még én is beleszólok... bocs. Én 30 és 33 évesen vesztettem el egy-egy babát. Elején, és középidőben. Most terhes vagyok "első" gyermekkel 35.5 évesen. Szerinted Valaki?! Jobb lett volna ha már meg sem próbálom?!
2011. febr. 17. 17:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!