Valaki1985 hova lettél Anyatanyáról? Hiányolunk.
Figyelt kérdés
2011. febr. 17. 15:17
11/23 anonim válasza:
Szóval te már előre tudod, hogy a nővéred 42 évesen "nem fogja bírni",mire a fia iskolás lesz. Ejha! Ez aztán a bizalom a nővéred felé.
12/23 anonim válasza:
Ok, télleg bocs az off-ért.. csak ritkán találkozni ilyen unszimpatikus fórumozóval, és mivel kiírta a nicknevét, hát "rácseszett". Na, léptem, a lényeg hogy megvan a keresett személy, sziasztok, szép délutánt! :)
13/23 anonim válasza:
MOST már 41 éves és nem bírja! és mire suli jön, meg a külön órák, tudom hogy nem fogja bírni! eddig is szenvedett! De ennyi
14/23 A kérdező kommentje:
Valaki, nekem válaszolj, ne nekik, ők csak idejöttek beleszólni.
2011. febr. 17. 16:23
15/23 anonim válasza:
NEm dehogy, csak nincs sok időm, most az egyik oldalra benéztem és írta az egyik lány, hogy lehet hogy engem keresnek a itt! Be sürgetett a lagzi! most amikor csak időm van azzal foglalkozom, de priviben megadom az e-mail címem, és ott tudjuk tartani a kapcsolatot! HA van időm visszaírok!
16/23 anonim válasza:
megírnám, ha tudnám, de nem tudom itt meg nem akarom közzé tenni!
17/23 A kérdező kommentje:
Itt tudok neked privit írni majd, ne írd ki a címedet, mert rádugranak a többi válaszolók.
Remélem, nem voltunk nagyon gonoszak azért. Minden jót!
2011. febr. 17. 16:31
18/23 anonim válasza:
Dehogy, de most is azért vagyok itthon a gépnél, mert szervezek, tervezek és keresek!
19/23 A kérdező kommentje:
Hajrá, szépek legyetek :-)
2011. febr. 17. 16:57
20/23 anonim válasza:
Elég szomorú,hogy 41 éves és nem bírja...az még nem olyan öreg kor ám...aztán gondolom nem bánta meg,hogy megszülte a kisfiát?Gondolom megéri bírni érte..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!