Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik elős babájukat várják,...

Akik elős babájukat várják, írnának, hogy hogyan viselik a várandóságot? Hány hetesek vagytok és leány/fiú? Hány évesek vagytok?

Figyelt kérdés
2011. febr. 13. 19:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
en 19 vagyok es a babucim 16+2 hetes most mar jobban vagyok eleg rosszul voltam az elejen!! mindentol hanytam akarit szagoltam mar futottam!! nem volt jo erzes de most mar minden ok :):) a kovetkezo UH mondjak meg hogy fiju vagy lany de vegul attol fugg hogy a pici hogy fekszik:):)
2011. febr. 13. 23:31
 12/23 Andrea1987 ***** válasza:
Én 23 vagyok a pocaklakónk meg 20 hetes pont ma.A 19 héttöl érzem hogy mozog,bár még nem nagyon aktív.Nemrég derült ki hogy kisfiunk lesz.Az elsö 12 hétben semmi tünetem nem volt,de most hányinger,húsundor,orrdugulás.A Végére ulólér minden:)De nem baj fő hogy, ő jól legyen.Kellemes babavárást!
2011. febr. 14. 07:30
 13/23 anonim ***** válasza:

27 vagyok, 17 hetes a baba. Elég sokat hánytam, még most sem teljesen OK. Fiú baba lesz :-)

Jesszus, de öreg vagyok!!

2011. febr. 14. 11:13
 14/23 anonim ***** válasza:

Szia!

24 éves vagyok, Babóka 21+2 hetes pocaklakó!

Nem hánytam, nem voltam rosszul, utro-t kell szednem még mindig a méhlepény miatt..

Mostanában már az éjszakák rosszak, nem alszom, vagy csak nagyon keveset, kezdek elfáradni, de élvezem a terhességet, imádom ahogy mocorog, szerencsére egyre többet gyakorol:D

16. héten mondták, hogy kislány, 18. héten másik orvos 4D-n szintén kislányt látott, szóval úgy néz ki Lilink lesz:D

Majd hétfőn megyünk megint, akkor is remélem minden rendben lesz!

És TE? Mennyi idős vagy? Babuci?

2011. febr. 14. 14:23
 15/23 anonim válasza:
30 éves és nem tudni igazán hány hetes. Orvosok 5hetet mondtak. Szívhang van. Nekem azelőtt, hogy tudtam volna baba van erős álmosság 5-6hétig. Gyakori pisilésen kívül semmilyen más tünet leszámítva 3napig barna folyást amire utrogestant írtak.
2011. febr. 15. 18:36
 16/23 anonim ***** válasza:
én 34 hetes vagyok, 22 éves, és fiú a magzatbébi:) Érdekes hogy mennyi 20 körüli kismama van itt, pedig azt hittem mindenki 27-30 körül lesz. Bocs hogy kérdezek, de Ti tanultok vagy dolgoztok? Egyvalaki írta hogy fősulira jár, ő hogy csinálja? Én egyetemre járok, egyéni tanrenddel szeretném folytatni hogy minél kevesebbet csússzak de a tanárok nem túl készségesek, fogalmam sincs, hogy hogy fog sikerülni... ti hogy csináljátok?
2011. febr. 19. 17:17
 17/23 anonim válasza:
17:17 Hova jársz egyetemre, mit tanulsz?
2011. febr. 19. 18:28
 18/23 anonim ***** válasza:
elte angol-spanyol tanári mester, ez a 2. félévem...
2011. febr. 19. 18:39
 19/23 anonim ***** válasza:
Én 24 éves vagyok, holnap töltöm a 40. hetet. Én is tanulok. Azaz tanulnék... sajnos előző félévemet elszúrtam, mert szigorú fekvésre voltam ítélve, a suliba meg nem mentem be. Így nekem marad az, hogy szeptembertől folytatom. Utolsó év, nem is nagyon tudnék most a szakdogámmal foglalkozni. Mondjuk másod diploma, egy már van, így nem sürgős szerencsére.
2011. febr. 19. 18:43
 20/23 anonim ***** válasza:

En 23 eves vagyok. Szeptemberben kezdtem a mester szakot, de ezt a felevet passzivaltatom. 32 hetes vagyok, kisfiu lesz. Minden rendben volt eddig. 6-8ig heten volt hanyingerem, csak 1szer hanytam, de enni nem birtam 5 kg-ot fogytam. Elvezem hogy mar jol latszodik rajtam, hogy babat varok. :) bar cipot mar nehez felvenni... :) szoval amugy tenyleg minden ok, nem panadzkodhatok. Bizom a gyors es konnyu szulesben. Nem felek, de lehet csak azert mert nem tudom h pontosan mi var ram.. :) a Baba gondozasatol nem felek, 4 kisebb tesom van. :)) van gyakorlatom.

Mindenkinek boldog babavarast!!

2011. febr. 19. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!