Akik elős babájukat várják, írnának, hogy hogyan viselik a várandóságot? Hány hetesek vagytok és leány/fiú? Hány évesek vagytok?
27 vagyok, 17 hetes a baba. Elég sokat hánytam, még most sem teljesen OK. Fiú baba lesz :-)
Jesszus, de öreg vagyok!!
Szia!
24 éves vagyok, Babóka 21+2 hetes pocaklakó!
Nem hánytam, nem voltam rosszul, utro-t kell szednem még mindig a méhlepény miatt..
Mostanában már az éjszakák rosszak, nem alszom, vagy csak nagyon keveset, kezdek elfáradni, de élvezem a terhességet, imádom ahogy mocorog, szerencsére egyre többet gyakorol:D
16. héten mondták, hogy kislány, 18. héten másik orvos 4D-n szintén kislányt látott, szóval úgy néz ki Lilink lesz:D
Majd hétfőn megyünk megint, akkor is remélem minden rendben lesz!
És TE? Mennyi idős vagy? Babuci?
En 23 eves vagyok. Szeptemberben kezdtem a mester szakot, de ezt a felevet passzivaltatom. 32 hetes vagyok, kisfiu lesz. Minden rendben volt eddig. 6-8ig heten volt hanyingerem, csak 1szer hanytam, de enni nem birtam 5 kg-ot fogytam. Elvezem hogy mar jol latszodik rajtam, hogy babat varok. :) bar cipot mar nehez felvenni... :) szoval amugy tenyleg minden ok, nem panadzkodhatok. Bizom a gyors es konnyu szulesben. Nem felek, de lehet csak azert mert nem tudom h pontosan mi var ram.. :) a Baba gondozasatol nem felek, 4 kisebb tesom van. :)) van gyakorlatom.
Mindenkinek boldog babavarast!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!