Akik elős babájukat várják, írnának, hogy hogyan viselik a várandóságot? Hány hetesek vagytok és leány/fiú? Hány évesek vagytok?
Szia..
39 éves vagyok ,első babámat várom ,aki 31+2 hetes és kicsilány:)
Utrogestánt kellett szednem 14 hétig,addig állandó émelygés ,igaz hányás soha nem volt.
Jól viseltem.
17 hetesen éreztem a mozgását,azóta aktívan edz:)
27. héttől lett nehezebb...
Gyomorégés,sav,nehezebben mozgok,nagy a pocakom és csak úgy szoktam jellemezni magam,hogy néha olyan vagyok ,mint egy krumplibogár,amit a hátára fordítottak:)
Mostmár fajdogál a szeméremcsontom,medencém ,kissé keményedik,húzódik a hasam.
Hajolni alig bírok és ehez hasonló,ebben az állapotban természetes tüneteket produkálok...de semmi sem kibírhatatlan.
A lényeg,hogy a picilányom jól legyen..a többit kibírom:)
Minden jót kívánok!
33 hetes vagyok, 26 éves, a kisbaba fiú.
Az elején a normális rosszullétek mellé bevérzés is társult, 12. héttől itthon vagyok. Rossz lett a terheléses cukrom, dietetikushoz járok, diétáznom kell.
Most már dagad a lábam, feszülget a pocakom, sokat járok pisilni. Aludni alig tudok, van, hogy 4-6 órákat alszom, azt is 2-3 órás időközönként. Nagyon várom, hogy kibújjon a picikénk, még van ideje, remélem, addigra már szép tavasz lesz. :)
Szia!23 éves vagyok és kislányt várunk.(ha minden igaz:)
Én az elejétől kezdve nagyon jól viselem a terhességet szinte semmi panaszom nem volt.Most kicsit nehezebben kapok levegőt mint eddig.A 16.héttől kezdve érzem a mozgását,néha egyre erősebben:)És már nagyon várjuk őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!