Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mire kiderült, hogy terhes...

Mire kiderült, hogy terhes vagyok eltelt 4 hónap. Boldog vagyok de mégis félek. Lehet baj?!

Figyelt kérdés
már régota terveztük a babát.én szedtem is az elevitet és közben éltem az életem,munka,stressz,dohányzás.minden ment a maga modján jól éreztem magam és a menszi is megjött.nem olyan rég rosszul lettem nagyon nagyon fájt a hasam azt hittem,hogy felfáztam elmentem a nő-dokihoz jól megviszgált és kiderült már 4-hónapos terhes vagyok.nagyon örültem de féltem is mert én végig dolgoztam cigiztem és stresszeltem ez a 4-hónapot.el is dobtam a cigit de azért agodom nehogy valami baja legyen a babának.persze hozzá teszem ez mind akaratomon kivül történt én nem tudtam,hogy terhes vagyok.de abban bizom szedtem az elevitet és talán az egy kicsit védte a babát+rengeteg gyümölcs.mit tegyek?????????,
2009. febr. 10. 11:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nagyon sokan járnak így, ne aggódj, és ne vedd magadra a rosszindulatú válaszokat. Mostantól CSAK A BABA ÉS CSAK TE, ha nehéz, pörgős munkád van, én azt ajánlanám, hogy inkább fejezd be ha teheted, és pihenj sokat, fedezd fel a babót, mert már tényleg izeg-mozog a pociban, élvezd a terhességed hátralévő 5 hónapját.
2009. febr. 10. 13:55
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem az anyukám már 12 hetes terhes volt amikor rájött, hogy lesz egy kistesónk. Pedig szült már 2 gyereket szóval nagyon is tudta mi az, hogy terhesnek lenni. És mégis...egyébként akkor én 12 éves voltam bátyám meg 14.
2009. febr. 10. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!