Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megbocsatanatok ha a parotok...

Megbocsatanatok ha a parotok terhesen meg akarna csalni?

Figyelt kérdés

Mi kulfoldon elunk a parommal,jelenleg 5.honapos terhes vagyok. December elejen hazamentem,hogy a legfontosabb orvosi vizsgalatokat otthon megcsinaltassam,mert itt nem olyan korultekintoek.1 honapig se voltam otthon, kozben mar eszrevettem a paromon,hogy nem hiv, nem uzen,furcsa lett...pedig elotte nem ilyen volt.

Amint tudtam vissza is jottem, kozben meghalt a mamam, ezert kicsit elhuzodott, de Szilveszterkor itt voltam, nezelodtem a laptopon es nekunk menti az msn beszelgeteseket,amit a parom nem tudott. Meglattam egy ismeretlen email-cimet es elkezdtem olvasni, hogy a kedves parom hogyan fuzte a kolleganojet,amig en nem voltam itt.Igzabol a lanyon mult ,hogy nem tortent semmi,a parom nagyon akarta es ezt leirva latni,hat nem gondoltam volna ,hogy pont terhesen teszi ezt velem....ugy irt ott,mintha en es a baba nem is lennenk resze az eletenek...azota osszeomlott az alomvilag...azt hittem szeretjuk egymast es sokat gondolkodom azon vajon jol teszem-e,ha a baba miatt szemet hunyok folotte. Kivancsi vagyok ti hogy velekedtek es azert ebben a rovatban teszem fel a kerdest,mert jo lenne,ha olyan irna,aki mar atelte ugyanezt... Varom a velemenyeket!!!!!!!

2011. jan. 9. 22:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/79 A kérdező kommentje:

A szivem melyen nem bocsatottam meg,de most hagyok neki idot,hogy bebizonyitsa,fontosak vagyunk neki. Aztan ha ugy latom nem persze lepni fogok...nem vagyok hulye! Es itt nem evekre gondolok, de megfontoltabb vagyok annal, hogy jelen helyzetben elhagyjam. Persze biztos vannak normalis ferfiak is, bar en ilyet nem ismertem sajnos, de nekem most eszembe sem jutna masik apat keresni a gyerekemnek. Megerdemelne, azt nem mondom,hogy nem...

Amugy koszonom a sok-sok valaszt!!!!! Minden nap el szoktam olvasni,amiket irtok!!!!!!!!!!!!

2011. jan. 13. 17:04
 72/79 anonim ***** válasza:
Csak tudnám, miért nincs egy olyan női hozzászóló sem, aki azt mondja, voltam ilyen helyzetben, megbocsátottam, és volt értelme?... Csak az ellenkezőjét olvastam.
2011. jan. 13. 17:17
 73/79 A kérdező kommentje:

Viszont...kivancsi lennek arra,hogy akik azt irtak,hogy azonnal elkoltoznenek,hogyan kepzelnek el utana? Ertem ezt arra,hogy kihez mennenek? es mibol tartanak fennt magukat?

Gondoljatok bele a helyzetembe, semmi keresetem nincs, majd csak a minimalis gyes es csaladi lenne 4-5 honap mulva, az akkor ex parod 2200km-re,hogy segit-e anyagilag kerdeses,a szuleid bar nagyon szeretnek es szeretnek,hogy hazamenj,tudod,hogy eppenhogy csak megelnek. Ha az exed nem segit,kezdheted majd perelni a gyerektartasert,ami kulfoldon elovel szemben hosszadalmas ugy.Mast nem tudsz tenni ilyen tavolsagbol.

Ezek ismereteben irjatok le legyszi ,hogyan csinalnatok egyedul?

2011. jan. 13. 17:21
 74/79 anonim ***** válasza:
Az vagyok akivel ugyanez történt 7 hónaposan én is ez miatt nem tudtam lépni csak nekem senkim nincs már 12 évesen elárvultam.Sokan olyan könnyen mondják hogy menjek anyaotthonba akkor inkább ez.Amugy túlléptem rajta de nem felejtettem el amit csinált!!!!
2011. jan. 13. 19:53
 75/79 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta?Döntöttél?
2011. jan. 22. 17:41
 76/79 A kérdező kommentje:

Azota nem sok minden valtozott, nem bizok benne, minden nap megkapja,hogy milyen ember...tegnap mar azt mondtam neki nem csinalom tovabb,hazamegyek,ha fontos vagyok tudja hol talal majd minket. Nem fog ez menni itt,minden nap egyutt dolgoznak,ha kesik 20 percet mar azon jar az agyam,hogy biztos megint beszelgetnek azert...tudom,hogy egy munkahelyen nem ugy mukodik,hogy bocs holnaptol nem szolhatok hozzad,foleg,hogy ott ok ketten magyarok csak.

Es ha egyszer mar elvette az eszet az a csaj,nekem mi a garancia arra,hogy ez nem tortenik meg megegyszer.

Majd irok,ha tortenik valami valtozas :)!!!!!!!!!!

2011. jan. 23. 09:59
 77/79 anonim ***** válasza:

elnézést kérek az off-ért

01.13 17:17-nek:

Kissé felületesen olvastál, mert igenis van, aki megpróbálja feldolgozni, példának okáért én.

(A válasz megírásának időpontja: 01-09 23:02)

Nem hiszem, hogy egy ilyen volumenű dolgon csak úgy egyik napról a másikra maradéktalanul át lehet lépni. Mi próbálkozunk és teszünk érte, hogy valamit felépítsünk a romok helyén, de ehhez idő kel.

De majd kíváncsi leszek, hogy hasonló helyzetben TE mihez kezdesz majd, vajon képes leszel-e azt mondani, hogy "nem baj, megbocsátok" - és valóban úgy is lesz... Ez nem így működik, bár fellengzős kijelentéseket tenni persze könnyű, de mi értelme, ha alaptalan?

Szerintem ha két ember együtt marad egy hasonló szitu után, az nem azért van, mert elfelejtik ami történt, vagy mert megbocsátják, hanem mert képesek tenni, hogy ne következhessen be újból, és képesek úgy élni, hogy ami elmúlt, valóban elsimulhasson és ne fájjon többé a néhai seb. Még ha a heg meg is marad.

És még 1x bocsi az offért, de ez kikívánkozott belőlem, mert olyan könnyű másokon számon kérni a cselekedeteiket, de azt könnyű elfelejteni, hogy nem vagyunk egymás helyzetében, más és más van a kapcsolatban, máshogy éljük meg a történteket, és bizony, akinek gyereke van, annak az önös érdekei mellett az övékét is figyelembe kell venni.

Meg aztán én vallom, hogy egy esély mindeninek jár. De csak egyetlen egy!

2011. jan. 23. 11:50
 78/79 anonim ***** válasza:

Igen megértelek igy hogy együtt dolgoznak még nehezebben tudja az ember lezárni a dolgot.remélem azért sikerül valamilyen megoldást találnotok.Azért próbálj meg ne tú

l sokat idegeskedni a pici miatt.Irj ha van valami:)

2011. jan. 23. 17:39
 79/79 A kérdező kommentje:

Azota mar masik városban dolgozik, másik helyen. En kozben hazajottem, volt koztunk tobb melypont is, de most itthon van es szeretjuk egymast, nemsokara megyunk ujra vissza hozza. Elfelejtettem a tortenteket..... Vegul happy and lett, de nehez és hosszu ut vezetett idaig.csak azert irtam le, ha valaki olvassa legyen teljes a tortenet :)

The End :)

2012. máj. 24. 14:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!