Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megbocsatanatok ha a parotok...

Megbocsatanatok ha a parotok terhesen meg akarna csalni?

Figyelt kérdés

Mi kulfoldon elunk a parommal,jelenleg 5.honapos terhes vagyok. December elejen hazamentem,hogy a legfontosabb orvosi vizsgalatokat otthon megcsinaltassam,mert itt nem olyan korultekintoek.1 honapig se voltam otthon, kozben mar eszrevettem a paromon,hogy nem hiv, nem uzen,furcsa lett...pedig elotte nem ilyen volt.

Amint tudtam vissza is jottem, kozben meghalt a mamam, ezert kicsit elhuzodott, de Szilveszterkor itt voltam, nezelodtem a laptopon es nekunk menti az msn beszelgeteseket,amit a parom nem tudott. Meglattam egy ismeretlen email-cimet es elkezdtem olvasni, hogy a kedves parom hogyan fuzte a kolleganojet,amig en nem voltam itt.Igzabol a lanyon mult ,hogy nem tortent semmi,a parom nagyon akarta es ezt leirva latni,hat nem gondoltam volna ,hogy pont terhesen teszi ezt velem....ugy irt ott,mintha en es a baba nem is lennenk resze az eletenek...azota osszeomlott az alomvilag...azt hittem szeretjuk egymast es sokat gondolkodom azon vajon jol teszem-e,ha a baba miatt szemet hunyok folotte. Kivancsi vagyok ti hogy velekedtek es azert ebben a rovatban teszem fel a kerdest,mert jo lenne,ha olyan irna,aki mar atelte ugyanezt... Varom a velemenyeket!!!!!!!

2011. jan. 9. 22:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/79 anonim ***** válasza:

Teljesen igazad van utolsó válaszadó. Igazán mindenkit az indulat fogott el az eset kapcsán. Nem elítélendőleg.

Vázoltad, hogy milyen ha egyedül maradna. Jogos. Ugyanakkor nézzük meg a másik oldalt is, amikor nap-mint-nap ott van melletted egy ember, aki mélységesen megaláz.

Vacsora az asztalra? Mosott ruha? Kedves szó v. ölelés? Ha ezeket az úr tökéletesen nem kapja meg, ugyanis a kismamának megingott a bizalma, érzelme stb., akkor ugyanazt az irányt veszik. A férfiember máshol keresi a "boldogságot". Hogy néznek egymás szemébe? Elhiggye bármely szavát?

Időzített bomba.

Ismerve magamat, nálunk nem volt megcsalás, de gyermek született, akit nem terveztünk. Én állandóan javítani akartam a kapcsolatot, kértem, könyörögtem, hogy éljünk szépen, szeretetben. Hiába.

Komoly szorongásos beteg lettem.

Elváltam.

Bár előbb tettem volna!

Újra kezdtem, mással...

A társas magánynál nincs rosszabb, pláne, ha egy lyukas garast sem érek a "társam" szemében. A gyerek is sérül...

2011. jan. 13. 08:30
 62/79 anonim ***** válasza:

8:30 vagyok,

8:18-nak (is) szólt!

2011. jan. 13. 08:32
 63/79 anonim ***** válasza:
Általában azt kavarja fel jobban a kérdés, aki volt hasonló helyzetben, és - sajnos - elég sokan vagyunk így, sztem nem igaz, hogy a többség ne tudná beleélni magát a Kérdező helyzetébe. Én vagyok az, aki hiszek a házasságban, ha megva hozzá a társ, és teszem ezt úgy, hogy az első házassságomban nagyon megszívtam, mert már ott be kellett volna fejeznem, ahol a kérdező tart, ehelyett még 8 évig vergődtem és szenvedtem, a helyzetet soha nem éreztem jónak a szakításhoz (a gyerek nagy visszatartó erő), minden a páromé volt, és gondoskodott róla, hogy évek alatt se változzon ez a helyzet. Aztán elég volt, de nem múlnak el a megaláztatások lelki nyomai, kedves Kérdező, lehet kezdeni gyűjtögetni a lelki sebeket. De lehet csak heggel gyógyul, és mindig látszani fog.
2011. jan. 13. 09:26
 64/79 anonim ***** válasza:
Amúgy az igazából külön téma, és nem ide tartozik, hogy házasok vagytok-e vagy sem, csak a környezetemben általában azok nem házasodnak és vallanak hasonló nézeteket, akik úgy érzik, még nem az igazi az, akivel vannak, főleg a férfiak gondolataimban érzékelem ezt, akik inkább még várnak a házassággal, amíg nem jő el az,aki megváltoztatja nézeteiket és akivel van hajlandóságuk megtenni.
2011. jan. 13. 09:34
 65/79 anonim ***** válasza:
bocsánat, elütök rendszeresen - szóva férfiak gondolataiban, gondolatmenetében
2011. jan. 13. 09:35
 66/79 anonim ***** válasza:
Írtad, nincs hová menned - azon elgondolkoztál, ha a párodnak egyszer igent mond egy számára vonzó nő, akkor hová fogsz menni?..
2011. jan. 13. 11:08
 67/79 A kérdező kommentje:

Egyaltalan nem arrol van szo,hogy nincs hova mennem. Otthon szereto csaladom van, de nem azert vallaltunk gyereket, hogy a nagyszulok nevelgessek,mert Apucinak csajozni tamadt kedve...Persze hogy konnyebb lenne elmenekulni, elso felindulasbol en is ezt akartam. Aztan atgondoltam mi a jobb nekem es a babanak. Persze ez nem biztos,hogy egy eletre szol,lehet,hogy 1 honap mulva azt mondom megprobaltam es nem megy, de en nagyon csaladcentrikus gondolkodasu vagyok. Teljesen mas lenne a helyzet gyerek nelkul... mar masnap itthagytam volna..

Nehez dontes ez...

A hazassag temat meg hagyjuk,mert mint mar irtam szamomra nem jelent semmit az a papir. Ez csak hivatalos formasag.

2011. jan. 13. 11:10
 68/79 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező szerintem te ezt már el id döntötted.Megbocsátasz neki...
2011. jan. 13. 12:20
 69/79 anonim ***** válasza:
100%

A családjogos vagyok.

Nagyon örülök, ha átgondolod, és nem felindulásból cselekszel. A megbocsátás pedig egy nagyon nemes erény, amivel csak kevesen rendelkeznek. Én bízom abban, hogy helyes fogsz dönteni, bármi legyen is, és boldog, kiegyensúlyozott életed/tek lesz! Nem törvényszerű, hogy akinek adunk egy esélyt, azt el is fogja ismét játszani!

Ami pedig nem ide tartozik, csak megosztanám veled. Nagyon szomorú látni a tárgyalóteremben, amikor két ember, akik valamikor szerették egymást, közös gyermeket vállaltak, marakodnak, acsarkodnak, ordibálnak egymással. A gyerek egy zsarolási eszköz - sajnos legtöbbször - az anyuka kezében, amivel próbálja apukát sakkban tartani. A szegény gyerekek szemében pedig ott a fájdalom, amit ilyenkor egyik szülő sem vesz észre kellőképpen. Én ezekért a pillanatokért szoktam mindig azt mondani, hogy először vegyünk egy nagy levegőt. Gondoljunk át mindent alaposan. Ne felindulásól, sértődésből, dühből cselekedjünk. És, ha megfontolva is az a helyes út, hogy szét kell mennünk, akkor azt emberségesen és a lehető legkevesebb sértéssel tegyük meg, mert önmagunkat is minősítjük a viselkedésünkkel, és persze azzal, hogy mégis csak mi választottuk a másikat magunk mellé párnak. Bocsánat az offért!

2011. jan. 13. 12:42
 70/79 anonim ***** válasza:
Ez igaz szép dolog a megbocsátani és igen kevés ember képes rá.csak hát ott van az a mondás is hogy megbocsátani meg lehet elfelejteni nem....Bennem mindig egy tüske maradna
2011. jan. 13. 13:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!