Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megbocsatanatok ha a parotok...

Megbocsatanatok ha a parotok terhesen meg akarna csalni?

Figyelt kérdés

Mi kulfoldon elunk a parommal,jelenleg 5.honapos terhes vagyok. December elejen hazamentem,hogy a legfontosabb orvosi vizsgalatokat otthon megcsinaltassam,mert itt nem olyan korultekintoek.1 honapig se voltam otthon, kozben mar eszrevettem a paromon,hogy nem hiv, nem uzen,furcsa lett...pedig elotte nem ilyen volt.

Amint tudtam vissza is jottem, kozben meghalt a mamam, ezert kicsit elhuzodott, de Szilveszterkor itt voltam, nezelodtem a laptopon es nekunk menti az msn beszelgeteseket,amit a parom nem tudott. Meglattam egy ismeretlen email-cimet es elkezdtem olvasni, hogy a kedves parom hogyan fuzte a kolleganojet,amig en nem voltam itt.Igzabol a lanyon mult ,hogy nem tortent semmi,a parom nagyon akarta es ezt leirva latni,hat nem gondoltam volna ,hogy pont terhesen teszi ezt velem....ugy irt ott,mintha en es a baba nem is lennenk resze az eletenek...azota osszeomlott az alomvilag...azt hittem szeretjuk egymast es sokat gondolkodom azon vajon jol teszem-e,ha a baba miatt szemet hunyok folotte. Kivancsi vagyok ti hogy velekedtek es azert ebben a rovatban teszem fel a kerdest,mert jo lenne,ha olyan irna,aki mar atelte ugyanezt... Varom a velemenyeket!!!!!!!

2011. jan. 9. 22:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/79 anonim ***** válasza:

és egy helyen dolgoznak? minden nap találkoznak?

engem nagyon zavarna...gondolom bent is fűzi állandóan...:(

2011. jan. 10. 06:30
 22/79 anonim ***** válasza:
Én úgyanígy voltam csak én 7 hónapos voltam a kislányunkkal és az úgymond nevelt lányunkal akart félre menni csak itt is az volt a szerencse hogy a kiscsaj vissza utasította.DE!!!A kiscsaj állítom ma is szerelmes a páromba csak nagyon fél tőlem meg az ismerősöktől ugyanis nem csak én vettem észre a környezetemből hogy valami nem stimmel.Nagyon hosszú lenne most leírni de ha gondolod írj privátba és leírom hogy mi volt!
2011. jan. 10. 07:42
 23/79 anonim ***** válasza:

bocs kedves utolsó és a nevelt lányotok még mindig veletek él ? ő kinek a kije tulajdon képen ?

Mennyi ideje ennek ? fel tudtad dolgozni?

2011. jan. 10. 07:59
 24/79 anonim ***** válasza:
100%

Ha házasok vagytok - papíron, vagy "anélkül" -, viselkedjen úgy. Ha a közös gyermeketeket várjátok, akkor úgy. Ha valaki bűnelkövető, akkor lecsukják, nem esélyeket osztogatnak. Aki egyszer megteszi, megteszi többször is.

Ha te nem vagy jó neki..., ráadásul a JóIstenke áldásával megfogant egy baba tőle, akkor méginkább legyen felelősségérzete.

Nem tisztel téged, sem a leendő gyermeket, mert ezt "nem így intézzük"...

Ha probléma van, akkor meg kell beszélni, akármi a kimenetele. Ha meg csak "férfi vagyok", akkor más kultúrában helytállna ez a több vasat a tűzben...

Emberileg, nőileg, anyaként megalázott és ezt aligha lehet kijavítani, mert tüskeként, bizalmatlanságként örökre benned marad. Akkor is ha csupán próbálkozott.

Én hazaköltöznék, mégha kegyetlen nehéz is.

Elképzelhető, hogy találsz magadnak egy tisztességes, megbízható úriembert...

2011. jan. 10. 08:36
 25/79 anonim ***** válasza:
100%
A tisztesség nem a biológiai lényünkből fakad, hogy éppen mi van a lábunk között. (elnézést az erős megfogalmazásért) Ezek anatómiai kérdések. Minden más emberi létünkből, mentalitásunkból fakad. Nem összetévesztendő.
2011. jan. 10. 08:39
 26/79 TKI Ibolya ***** válasza:
100%

A férjed azt mondta azért tette mert, férfi? Nem férfi, barom!!!Üzenem neki,hogy más férfinak is terhes a párja, más férfinak is tetszenek más nők de ez nem azt jelenti,hogy mind gerinctelen disznó!Ez különböztet meg minket az állatoktól,hogy tudjuk magunkat kontrolálni és nem bújunk össze mindenkivel aki megtetszik.Ezzel a kijelentésével a férfi nemet degradálta le!

Ne haragudj ha kemény voltam de mélységesen fel vagyok háborodva!Amikor fogant ez a baba ő is ott volt!Most már a gyermekéért is felelős nem csak a libidójáért!

30 hkm

2011. jan. 10. 08:50
 27/79 anonim ***** válasza:
64%
Én nem bocsátanék meg,meg is mondom miért.Csalt már meg a párom,akkor megbocsátottam,mert aláírtam,hogy igen,ő férfi,megbotlott,de ha helyre tudjuk hozni,akkor hozzuk.Életem legjobb döntése volt,állítom,bár sokat szenvedtem,de megérte.Most terhes vagyok,és a jó francba küldeném,ha megcsalna,mert erre nincs bocsánat.Igenis szépen bírja ki minden férfi ezt az időszakot (pláne akik még szexelnek is a terhes feleségükkel) azért ennnyi tisztelet járjon már,hiszen az ő gyermekét is hordom.
2011. jan. 10. 08:58
 28/79 anonim ***** válasza:
100%

Húha! Ne haragudj, sajnos én is a többiek pártján vagyok...én szerencsére nem vagyok ebben a helyzetben, viszont, mikor 3 éve voltunk együtt a párom úgy döntött, hogy már nem szeret(nem volt másik lány, csak így érezte), én belenyugodtam, nem kerestem, nem lett kimondva, hogy szakítsunk, csak időt akart..1 hét alatt 5kgt fogytam, csak akkor ettem, mikor a barátnőm már belémerőszakolt ezt azt...nagyon rémesen borzasztó volt az a hét, ha hívott felvettem a telefont, de én nem kerestem, egyszer találkoztunk, mikor ő akarta, és meglepődött, hogy nem fogom meg a kezét, nem csókolom meg, nem ölelem meg..mondom most miért is kellene, ha egyszer nem szeret...3 nap múlva a találkozás után jött a telefon: sírva-zokogva, hogy imád, nem tud nélkülem élni, nem tudja miért mondta...de bennem megtört valami...2-3 évig tartott mire a bizalom újra felépült bennem, és rengeteget gürizett érte! Azóta megkérte a kezem, összeházasodtunk és most várjuk a picúrunkat, és még még tegnap is mondta, hogy mennyire megbánta akkor, hogy hülyeségeket beszélt, és hogy ő imád minket:) nekem happy end lett, de nem volt 3. fél...Viszont már ne is haragudj, olyan válasszal elintézni Téged, hogy mert férfi vagyok..pff...én veszélyeztetett vagyok, nincs kufirc, 2x volt a 16 hét alatt(1x mert még nem voltam dokinál, 1x mert 1 hétre engedélyezte, aztán megint letiltotta a méhlepény miatt...)Én abban is biztos vagyok, hogy nem nyúl magához, mert ha kényeztetem, olyanokat élvez, mint még soha..szerintem ez jellem kérdése...főleg, ha nem csak a sex miatt akarta azt a kolleganőt..és az sem mentség, hogy egyedül hagytad..basszus 1 hónapot bírjon már ki...játszadozzon saját magával, de ne kezdje el fűzi a kolléganőit...én bizony, akármilyen nehéz, mennék haza a szüleimhez...szerintem az főbűn, ha kismamaként csal meg...és ilyen módon..:(

Remélem jól döntesz, és leszel még nagyon boldog! ÉS vigyázz nagyon a kicsikédre, ne feledd, ő nem tehet róla, hogy milyen az apja!

Puszillak és sok sikert: 16+1 hkm

Ui: mi akiknek viszont a párunk nem tesz ilyen dolgokat, becsüljük meg őket! Ilyenkor mindig rádöbbenek, hogy mekkora mázlink van!

2011. jan. 10. 09:19
 29/79 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet nem tesz egy olyan ember aki érez valamit a másik iránt.Pláne nem ha az a közös gyermeküket várja!Soha nem tudnám neki megbocsátani!!!
2011. jan. 10. 09:40
 30/79 anonim ***** válasza:

Ma 07:59

Nem hálistennek nincs a közelünkben sem ami annyiban zavar hogy most mégjobban tudnak a hátam mögött kavarni és kitudja hogy nem -e ugyanis amikor jön látogatóba lehet látni mindkettőjükön hogy zavarban vannak.13 évesen fogadtuk be az életkörülményei miatt egy udvarban laktunk az apja ütötte verte éheztette és nagy valószínűség szerint molesztálta is!És ez fájt a legjobban hogy a párom képes lett volna ...................A kiscsajt se kell ám félteni csak mint írtam akkor még nálunk lakott és sztem félt azért utasította vissza mert ha kivágom mehetett volna a sóhivatalba.Most van egy 38 éves palija annál lakik.

2011. jan. 10. 09:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!