Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megbocsatanatok ha a parotok...

Megbocsatanatok ha a parotok terhesen meg akarna csalni?

Figyelt kérdés

Mi kulfoldon elunk a parommal,jelenleg 5.honapos terhes vagyok. December elejen hazamentem,hogy a legfontosabb orvosi vizsgalatokat otthon megcsinaltassam,mert itt nem olyan korultekintoek.1 honapig se voltam otthon, kozben mar eszrevettem a paromon,hogy nem hiv, nem uzen,furcsa lett...pedig elotte nem ilyen volt.

Amint tudtam vissza is jottem, kozben meghalt a mamam, ezert kicsit elhuzodott, de Szilveszterkor itt voltam, nezelodtem a laptopon es nekunk menti az msn beszelgeteseket,amit a parom nem tudott. Meglattam egy ismeretlen email-cimet es elkezdtem olvasni, hogy a kedves parom hogyan fuzte a kolleganojet,amig en nem voltam itt.Igzabol a lanyon mult ,hogy nem tortent semmi,a parom nagyon akarta es ezt leirva latni,hat nem gondoltam volna ,hogy pont terhesen teszi ezt velem....ugy irt ott,mintha en es a baba nem is lennenk resze az eletenek...azota osszeomlott az alomvilag...azt hittem szeretjuk egymast es sokat gondolkodom azon vajon jol teszem-e,ha a baba miatt szemet hunyok folotte. Kivancsi vagyok ti hogy velekedtek es azert ebben a rovatban teszem fel a kerdest,mert jo lenne,ha olyan irna,aki mar atelte ugyanezt... Varom a velemenyeket!!!!!!!

2011. jan. 9. 22:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 anonim ***** válasza:

Hát sajnálom hogy ezen kell átmenned, talán számomra ebbe az a legszomorúbb hogy nem csak szexet akart a nőtől....

Szóval ha nincs ló, jó a szamár is?(már bocsánat, ne vedd magadra)de ez így jön le, a nőnek nem kellett ezért maradt veled, aztán ha a nőnek kellett volna "boldogan elhagyott volna téged"!?!?!?!

Hát a helyedben nem bocsátanék meg, mert ha most ezt csinálja akkor mit fog mikor éjszakákat nem alszik a pici miatt, hulla fáradt leszel, és szexhez sem lesz kedved egyáltalán....

Nem bírnék egy ilyen férfivel együtt élni, még a baba miatt sem.De ha te úgy érzed hogy sikerül ezt elfelejtened akkor sok boldogságot nektek, és kívánom hogy tudjatok nagyon boldogok lenni.

2011. jan. 10. 10:02
 32/79 anonim ***** válasza:
100%

Ha a várandós (terhes) párját csalja meg egy férfi, azt én már nem is tekinteném értelmes élőlénynek. A legalávalóbb, legmocskosabb dolog amit tesz!

Simán kiraknám az utcára cuccostul mindenestül. Zárcsere és fel is út le is út, fűzze a libáit ahol akarja.

Egy ilyennél csak jobbat fogsz találni!

2011. jan. 10. 15:29
 33/79 A kérdező kommentje:

Hat igen......elgondolkodtato velemenyek, koszonom!!!

Amugy igen, a mai napig egyutt dolgoznak es en mar nem tudok bizni benne. Ki tudja,ez lehet nem is az elso ilyen volt,meg mar abban sem lehetek biztos,hogy vegul nem tortent semmi...nehez dolog ez, most probalok inkabb a babara koncentralni es boldogan varom, hogy megszulessen. Egyenlore mas nem szamit, belul teljesen osszetortem es nem tudom meg mit hoz a jovo...az egyik legnehezebb dontes var ram..

2011. jan. 10. 19:07
 34/79 anonim ***** válasza:
56%
Akkor most én jövök egy egészen más szemszögből, egészen más elvekkel. Én családjoggal is foglalkozom. Naponta több válást csinálok végig, több emberi kapcsolatot látok megromlani és egymásra találni. Az életem során megtapasztaltam azt, hogy olyan nincs, hogy tökéletes. Mindeninek vannak gyengeségei, botlásai. Azon múlik a továbblépés, hogy a megbotlott fél, hogyan viszonyul a kapcsolathoz. Hiszen kétféle megcsalás létezik. Az érzelmi alapokon nyugvó, és a férfi vágyat - jelen esetben - kielégítő. Az utóbbi is mérhetetlenül fáj a megcsalt félnek, de még az orvosolható kategóriában van. Ha a férfin érzed, hogy szeret téged, hozzád megy haza, tisztel, mint nőt és gyermeked anyját, akkor van remény arra, hogy meg tudjátok oldani ezt a helyzetet. És még mielőtt bárki belekötne abba, hogy a tiszteletbe az is beletartozik, hogy hű marad hozzád terhesen, el szeretném mondani, hogy igen, valóban tisztelet kérdése ez is, de egy tévedés, botlás, hirtelen ösztönből fakadó férfi vágy még nem biztos, hogy a tisztelet teljes elvesztéséhez vezet. Gondold át, hogy mennyire szereted, mennyire szeret ő Téged. Mit tett azóta, mióta ez a dolog kiderült. Ne legyél egyből gerincvelőből cselekvő, megcsaltnak érzett, önérzetes nő. Légy okos. Lásd át az egész kapcsolatot, az azóta történteket. Mérlegelj épp ésszel. Ha látod, hogy őt is megviselte ez az egész, ha látod rajta, hogy már meg nem történtté tenné, akkor lépj túl a kicsinyes bosszún. Te élsz vele. Neked kell érezni, hogy mennyire vagytok fontosak egymásnak. Én nem minden esetben búcsúznék el tőle. Viszont, ha megbocsátasz, akkor soha többet ne hozd fel neki a témát! Szorítok!
2011. jan. 12. 12:31
 35/79 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudnám ezt megbocsátani. Azzal az indokkal, hogy azért tette, "mert férfi" csak még jobban elásta magát, és az ilyen férfi egy nagy nulla szerintem.

Csak akkor bocsáss meg neki, ha el tudod fogadni, hogy ő ilyen, és hogy nagy valószínűséggel mindig kifelé kacsingat majd a kapcsolatotokból. Én nem tudnék elviselni ilyen fokú megalázást...

Az meg, hogy a gyereknek apa kell... Hát lehet, de még jobban szüksége van szerintem a jó példára és olyan példaképekre, akik nem erre tanítják, hogy ilyen egy férfi.

2011. jan. 12. 12:48
 36/79 anonim ***** válasza:
100%

Én nem bocsátanék meg, az eddig leírtak alapján, bár lehet, sok dolgot nem tudok, ami hasznos lenne e döntésben.

A döntést amúgy már úgy tűnik meghoztad, mert aki nem folytatja, általában nem agyal ennyit rajta, és a számonkérés se egy kérdés, amire azt lehet mondani, hogy "mert férfi vagyok". A terhesség egy kiszolgáltatott helyzet, ilyenkor jobban függnek a nők, és ezzel sokan visszaélnek. Ilyenkor nincs férfi vetélytárs, nincs kitől félteni a nőt, mert a "mert férfi vagyok" típust általában jobban zavarja, ha másért hagyják el, mintha csak úgy.

Nekem régen volt, hogy megbocsátottam hasonló helyzetben, rajtakaptam, bánta, fogadkozott... később se lett más, csak óvatosabb lett. Alapvetően nem hiszem, hogy a párod megváltozna, ha tudsz vele így élni, tedd.

Ha jól veszem ki, nem vagytok összeházasodva, ő nem akarta?

2011. jan. 12. 12:49
 37/79 anonim ***** válasza:
100%
Igen egyetértek az előttem szólokkal.Az,hogy terhes vagy és hogy nem csak sexet akart hanem összejönni a legdurvább dolog amit eltudok képzelni.A baba érdekében illetve magad miatt meg lehetne próbálni persze de azt kell végig gondolnod hogy tudnál e vele ezek után boldogságban élni.Én soha nem tudnám ezt elfelejteni még a szerelmet is kiölné belőlem.Nem tudom, van e lehetőséget elköltözni tőle??Azért kérdezem mert sok nő azért marad ott mert nincs hova mennie.H megtudod oldani szerintem mindenképpen szakits vele.Egy babának sokkal jobb ha a szülei külön vannak mint ha egy boldogtalan kapcsolatban nőne fel.Sajnálom ami történt de ne add fel minden rendbe fog jönni.Vannak "igazi" férfiak is.
2011. jan. 12. 12:51
 38/79 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell megmagyarázni, magyarázkodni?

Nem szabad lopni a boltban, nem lopok.

Ha cukorbeteg vagyok, nem eszek csokit.

A (magyar) kultúrában 1 férfi 1 feleséggel.

Erre ugyan nincs törvény, de ha elkötelezem magam (házassággal vagy anélkül), nem csalom meg a páromat.

Ha férjhez megyek, akkor nem másnál keresem a helyem.

Ezeket min. mindenkinek tudnia kell.

A magyarázkodásokra senki nem kíváncsi. (sem a rendőrség, sem a kórház, sem a bíróság...)

2011. jan. 12. 12:57
 39/79 anonim ***** válasza:
100%
Szia, ez borzasztó! Én nem vagyok és nem voltam hasonló helyzetben (legalábbis nem tudtam róla), de biztos, hogy nem bocsátanék meg. Második babámat várom és az élet az első bab után megváltozik, a szex, a mindennapok, minden. Ha már az első baba előtt nem viselkedik megfelelően, nem sok esély van rá, hogy másként lesz később. A baba miatt megbocsátani meg végképp nem tudnék, mert apja attól meg lesz, csak neked nem kell tűrnöd, hogy hülyét csináljon belőled. Ez a legszörnyűbb dolog az egészben, hogy míg te feláldozod a testedet értetek, addig ő vígan kúrogat...vagy akar kúrogatni mással. Pocsék érzés lehet, tuti nem érdemli meg, hogy veled éljen.
2011. jan. 12. 12:59
 40/79 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy a párod büszkeségét mennyire zaklatná fel, ha egy megbízható, intelligens másik férfi nevelné fel veled együtt a saját gyönyörű gyermekét?!
2011. jan. 12. 13:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!