Megbocsatanatok ha a parotok terhesen meg akarna csalni?
Mi kulfoldon elunk a parommal,jelenleg 5.honapos terhes vagyok. December elejen hazamentem,hogy a legfontosabb orvosi vizsgalatokat otthon megcsinaltassam,mert itt nem olyan korultekintoek.1 honapig se voltam otthon, kozben mar eszrevettem a paromon,hogy nem hiv, nem uzen,furcsa lett...pedig elotte nem ilyen volt.
Amint tudtam vissza is jottem, kozben meghalt a mamam, ezert kicsit elhuzodott, de Szilveszterkor itt voltam, nezelodtem a laptopon es nekunk menti az msn beszelgeteseket,amit a parom nem tudott. Meglattam egy ismeretlen email-cimet es elkezdtem olvasni, hogy a kedves parom hogyan fuzte a kolleganojet,amig en nem voltam itt.Igzabol a lanyon mult ,hogy nem tortent semmi,a parom nagyon akarta es ezt leirva latni,hat nem gondoltam volna ,hogy pont terhesen teszi ezt velem....ugy irt ott,mintha en es a baba nem is lennenk resze az eletenek...azota osszeomlott az alomvilag...azt hittem szeretjuk egymast es sokat gondolkodom azon vajon jol teszem-e,ha a baba miatt szemet hunyok folotte. Kivancsi vagyok ti hogy velekedtek es azert ebben a rovatban teszem fel a kerdest,mert jo lenne,ha olyan irna,aki mar atelte ugyanezt... Varom a velemenyeket!!!!!!!
Hát sajnálom hogy ezen kell átmenned, talán számomra ebbe az a legszomorúbb hogy nem csak szexet akart a nőtől....
Szóval ha nincs ló, jó a szamár is?(már bocsánat, ne vedd magadra)de ez így jön le, a nőnek nem kellett ezért maradt veled, aztán ha a nőnek kellett volna "boldogan elhagyott volna téged"!?!?!?!
Hát a helyedben nem bocsátanék meg, mert ha most ezt csinálja akkor mit fog mikor éjszakákat nem alszik a pici miatt, hulla fáradt leszel, és szexhez sem lesz kedved egyáltalán....
Nem bírnék egy ilyen férfivel együtt élni, még a baba miatt sem.De ha te úgy érzed hogy sikerül ezt elfelejtened akkor sok boldogságot nektek, és kívánom hogy tudjatok nagyon boldogok lenni.
Ha a várandós (terhes) párját csalja meg egy férfi, azt én már nem is tekinteném értelmes élőlénynek. A legalávalóbb, legmocskosabb dolog amit tesz!
Simán kiraknám az utcára cuccostul mindenestül. Zárcsere és fel is út le is út, fűzze a libáit ahol akarja.
Egy ilyennél csak jobbat fogsz találni!
Hat igen......elgondolkodtato velemenyek, koszonom!!!
Amugy igen, a mai napig egyutt dolgoznak es en mar nem tudok bizni benne. Ki tudja,ez lehet nem is az elso ilyen volt,meg mar abban sem lehetek biztos,hogy vegul nem tortent semmi...nehez dolog ez, most probalok inkabb a babara koncentralni es boldogan varom, hogy megszulessen. Egyenlore mas nem szamit, belul teljesen osszetortem es nem tudom meg mit hoz a jovo...az egyik legnehezebb dontes var ram..
Én nem tudnám ezt megbocsátani. Azzal az indokkal, hogy azért tette, "mert férfi" csak még jobban elásta magát, és az ilyen férfi egy nagy nulla szerintem.
Csak akkor bocsáss meg neki, ha el tudod fogadni, hogy ő ilyen, és hogy nagy valószínűséggel mindig kifelé kacsingat majd a kapcsolatotokból. Én nem tudnék elviselni ilyen fokú megalázást...
Az meg, hogy a gyereknek apa kell... Hát lehet, de még jobban szüksége van szerintem a jó példára és olyan példaképekre, akik nem erre tanítják, hogy ilyen egy férfi.
Én nem bocsátanék meg, az eddig leírtak alapján, bár lehet, sok dolgot nem tudok, ami hasznos lenne e döntésben.
A döntést amúgy már úgy tűnik meghoztad, mert aki nem folytatja, általában nem agyal ennyit rajta, és a számonkérés se egy kérdés, amire azt lehet mondani, hogy "mert férfi vagyok". A terhesség egy kiszolgáltatott helyzet, ilyenkor jobban függnek a nők, és ezzel sokan visszaélnek. Ilyenkor nincs férfi vetélytárs, nincs kitől félteni a nőt, mert a "mert férfi vagyok" típust általában jobban zavarja, ha másért hagyják el, mintha csak úgy.
Nekem régen volt, hogy megbocsátottam hasonló helyzetben, rajtakaptam, bánta, fogadkozott... később se lett más, csak óvatosabb lett. Alapvetően nem hiszem, hogy a párod megváltozna, ha tudsz vele így élni, tedd.
Ha jól veszem ki, nem vagytok összeházasodva, ő nem akarta?
Miért kell megmagyarázni, magyarázkodni?
Nem szabad lopni a boltban, nem lopok.
Ha cukorbeteg vagyok, nem eszek csokit.
A (magyar) kultúrában 1 férfi 1 feleséggel.
Erre ugyan nincs törvény, de ha elkötelezem magam (házassággal vagy anélkül), nem csalom meg a páromat.
Ha férjhez megyek, akkor nem másnál keresem a helyem.
Ezeket min. mindenkinek tudnia kell.
A magyarázkodásokra senki nem kíváncsi. (sem a rendőrség, sem a kórház, sem a bíróság...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!