Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megbocsatanatok ha a parotok...

Megbocsatanatok ha a parotok terhesen meg akarna csalni?

Figyelt kérdés

Mi kulfoldon elunk a parommal,jelenleg 5.honapos terhes vagyok. December elejen hazamentem,hogy a legfontosabb orvosi vizsgalatokat otthon megcsinaltassam,mert itt nem olyan korultekintoek.1 honapig se voltam otthon, kozben mar eszrevettem a paromon,hogy nem hiv, nem uzen,furcsa lett...pedig elotte nem ilyen volt.

Amint tudtam vissza is jottem, kozben meghalt a mamam, ezert kicsit elhuzodott, de Szilveszterkor itt voltam, nezelodtem a laptopon es nekunk menti az msn beszelgeteseket,amit a parom nem tudott. Meglattam egy ismeretlen email-cimet es elkezdtem olvasni, hogy a kedves parom hogyan fuzte a kolleganojet,amig en nem voltam itt.Igzabol a lanyon mult ,hogy nem tortent semmi,a parom nagyon akarta es ezt leirva latni,hat nem gondoltam volna ,hogy pont terhesen teszi ezt velem....ugy irt ott,mintha en es a baba nem is lennenk resze az eletenek...azota osszeomlott az alomvilag...azt hittem szeretjuk egymast es sokat gondolkodom azon vajon jol teszem-e,ha a baba miatt szemet hunyok folotte. Kivancsi vagyok ti hogy velekedtek es azert ebben a rovatban teszem fel a kerdest,mert jo lenne,ha olyan irna,aki mar atelte ugyanezt... Varom a velemenyeket!!!!!!!

2011. jan. 9. 22:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/79 anonim ***** válasza:
100%

Nem bocsátanék meg.

Mert akkor máskor is simán megteszi,és én nem akarnék bizonytalanságban és szomorúan élni.

Már csak a baba miatt is nyugodt életet kell élned.

Nehéz a szakitás de hinni kell benne,hogy jön jobb is.

Sok sikert.

2011. jan. 9. 22:43
 2/79 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ilyen embert nem szeretnék párnak. Ha vele maradok, elmúlasztom a lehetőséget, hogy találjak valakit, akinek én és a gyermekem kell pont :(
2011. jan. 9. 22:44
 3/79 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a legaljasabb, legmocskosabb dolog egy férfitől, mint amikor megcsalja (a meg akarja ugyanaz) a nőt, aki a gyermekét hordozza. Ha most nem tud csomót kötni a farkára, amikor a legnagyobb szükséged lenne rá és a támogatására, akkor ezelőtt sem tudott. Egyszerűen egy ilyen ember nem érdemes arra, hogy a gyereked apja legyen és a társad egy életen át.
2011. jan. 9. 22:48
 4/79 anonim ***** válasza:
64%
Inkább őt kellene megkérdezned,hogy miért tette ezt?
2011. jan. 9. 22:48
 5/79 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg mindenben változik az életed a baba miatt, ő pedig a minimális tiszteletet sem adja meg neked. Én nem tudnám elfogadni, hogy a terhesség kifogás lehet ebben a helyzetben. Szerintem is csak az időd pazarolnád valakire, aki nem érdemli meg. Vannak férfiak, akik bármit megtennének egy boldog kis családért, és nagyon szeretik a párjukat, és a gyerekeket, nem csak csapodár férfiak léteznek! Keress valakit, akiben a legnagyobb gyengeség esetén is megbízhatsz! Úgy érzem a történetből, hogy ő nem ilyen. Őszintén sajnálom, ami történt!
2011. jan. 9. 22:49
 6/79 anonim ***** válasza:
100%

Annyira sajnálom ami veled történt.Én is átmentem nagyon rossz dolgon:(

De ma már férjhez mentem és van egy édes fiam:)

Pedig volt idő mikor azt hittem mindennek vége,és sosem lesz jobb,de hidd el megéri várni,ne alkudj meg ha lehet jobb is.:)

2011. jan. 9. 22:49
 7/79 anonim ***** válasza:
69%

Most biztos azon a véleményen vagyok,hogy akkor ennyi volt,de ha benne lennék a szituban,akkor már lehet hogy nem.

A barátnőmet megcsalta a párja,külön is aludtak,de a ruháit rendbe tetette,amikor egy hónapos volt a baba,de megbocsájtott neki,szóvá se tette.

2011. jan. 9. 22:52
 8/79 anonim ***** válasza:
15%

Tudod,a férfiak ilyenek.A világ összes nőjét meg akarnák kapni,aztán egy idő után rájönnek,hogy nem lehet.De 80 évesen is azon törik a fejüket,hogy hogyan csábíthatnák el a szomszéd vén trotty,(aki 50 éves,) 20 éves lányát.

Én nem csinálnék belőle ügyet,főleg,hogy nem történt semmi.Viszont sürűbben kéne kielégíteni.

2011. jan. 9. 22:53
 9/79 A kérdező kommentje:
Megkerdeztem ,miert? A valasz egyszeru volt: mert ferfi vagyok!
2011. jan. 9. 22:54
 10/79 anonim ***** válasza:
93%
A tűzbe tenném a kezem a páromért, hogy ő nem tenné ezt velem, ezért a nevében is kikérem ezt, hogy a "férfiak ilyenek". Vannak kivételek, akik tudnak fejjel is gondolkodni, nem csak farokkal! Igenis lehet keresni és találni is olyat, akiben ez is megvan! Valóban nem vagyunk a te helyzetedben, de ha a hosszú, kedveskedő, kétségbeesett bocsánatkérés és ígéretek helyett annyi a válasz, hogy "férfi vagyok", hát nekem megadná a választ a kérdésre. Nemrég váltam el, azt hittem, beledöglök .. de van élet azután is. Most boldog vagyok és 100x megérte! Ne alkudj meg, szerintem sem!
2011. jan. 9. 22:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!