Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pozitív terhességi teszt és...

Pozitív terhességi teszt és menzesz?

Figyelt kérdés
A történet röviden annyi, hogy 7-én kellett volna megjönnie. Napok óta hasgörcs émelygés, szédülés, hányinger, mellfeszülés és mell érzékenység. Tegnap reggel(8-án halvány pozitívat teszteltem. Tegnap este barnás valami kezdett kis mennyiségben jönni aztán elállt. Ma reggel "megjött". Valami fehéres nyálkással valamivel együtt. A szédülés és a hányinger megmaradt. Viszont nem úgy jött meg ahogy szokott, ha késik akkor majd le szakad a hasam és iszonyat görcsöl kb 3 óránként kell cserélnem (ha az első nap reggel jön meg-ahogyan ma is- akkor szinte ömlik belőlem. Most viszont alig valami és a hasam sem görcsöl. Reggel negatívat teszteltem. Szerintetek mi lehet? Terhesség? Hormonzavar? stb
2011. jan. 9. 12:45
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Ma picike barnázás volt.....
2011. jan. 12. 12:33
 32/38 anonim ***** válasza:
mai teszt nincs?
2011. jan. 12. 13:35
 33/38 A kérdező kommentje:
Nem, tegnap ellőttem az utolsót. Most jött egy nagyon pici vérzés újra (pici nyúlós cucc is van benne), de semmi ahhoz képest ami a 4. napon szokott lenni. Szerintem holnap elmegyek és veszek egy új tesztet, mert ugye az orvosi vizsgálat jövő hét szerdán lesz és minden szabad pillanatomban nem akaratosan de motoszkál az agyamban ez az egész. Folyamatosan bújom a netet, elméletileg baba is lehet, volt aki azt írta, hogy ugyan úgy jött meg neki ahogy szokott rendes mennyiségben görcsökkel szövetdarabokkal mégis kiderült, hogy terhes (akkor már egy elég nagy babóval 38 vagy 36 hetes). Eszembe jutott valami, amikor a kislányommal voltam várandós akkor (előtte szept 25-én vagy 26-án volt meg) okt 28-án csináltam tesztet azonnal pozitív lett, másnap reggel és délben megint azok is pozitívak lettek. Viszont nov 17-én ilyen barnás nyúlós valami jött ki belőlem elég nagy mennyiségben akkor azt hittem, hogy elveszítem a kicsit. Szerencsére honvédségi alkalmazottként (közel a kórházhoz) azonnal orvoshoz jutottam aki még akkor semmit nem tudott, átküldött a MÁV-ba ultrahangra ahol megállapították, hogy minden ok (akkor kb 7-8 hetes terhes lehettem). Eszti azóta megszületett semmi gond nem volt a terhesség alatt se utána. Mi van ha most ugyanaz a helyzet csak kicsit előbb jelentkezett a dolog? Azt olvastam, hogy van olyan, hogy későn termékenyül meg a petesejt és a rendes menzesz időpontjában leválik egy kis méhnyálkahártya (orvos írta). Viszont görcseim csak az első napon délután voltak. Anyámnak volt egy abortusza és azt mondta, hogy 7 napig vérzett és iszonyat görcsei voltak ("olyan mint szülésnél". A tegnap reggeli iszonyat halvány teszt is zavar.... Olyan kedvesek vagytok, hogy foglalkoztok a problémámmal és próbáltok segíteni. Nagyon sokat jelent most ez nekem! Köszönöm!!!!!
2011. jan. 12. 14:25
 34/38 anonim ***** válasza:
Hát én nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!
2011. jan. 12. 14:40
 35/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Nagyon aranyos vagy!!!
2011. jan. 12. 19:17
 36/38 anonim ***** válasza:
Na van valami hír?Majd írd meg!
2011. jan. 15. 10:58
 37/38 A kérdező kommentje:
Csak annyi, hogy csütörtök délután teszteltem és negatív lett. Viszont azóta is hányingerem van feszül és érzékeny a mellem illetve ilyen "meg fog jönni" érzésem van (pedig tegnap múlt el). Szerdán reggel megyek dokihoz akkor már okosabb leszek. Viszont nagyon aggódom nehogy valami betegség legyen, mert én már semmi másra nem tudok gondolni. Ha nem baba (és ugye az utolsó teszt negatív lett), akkor mi lehet ez az egész? Köszönöm az érdeklődést!
2011. jan. 15. 12:28
 38/38 anonim ***** válasza:
Végül mi lett?
2011. febr. 6. 10:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!