Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pozitív terhességi teszt és...

Pozitív terhességi teszt és menzesz?

Figyelt kérdés
A történet röviden annyi, hogy 7-én kellett volna megjönnie. Napok óta hasgörcs émelygés, szédülés, hányinger, mellfeszülés és mell érzékenység. Tegnap reggel(8-án halvány pozitívat teszteltem. Tegnap este barnás valami kezdett kis mennyiségben jönni aztán elállt. Ma reggel "megjött". Valami fehéres nyálkással valamivel együtt. A szédülés és a hányinger megmaradt. Viszont nem úgy jött meg ahogy szokott, ha késik akkor majd le szakad a hasam és iszonyat görcsöl kb 3 óránként kell cserélnem (ha az első nap reggel jön meg-ahogyan ma is- akkor szinte ömlik belőlem. Most viszont alig valami és a hasam sem görcsöl. Reggel negatívat teszteltem. Szerintetek mi lehet? Terhesség? Hormonzavar? stb
2011. jan. 9. 12:45
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Írd majd légy szíves meg, hogy mit mondott a doki.
2011. jan. 9. 14:02
 12/38 anonim ***** válasza:

Ilyen korán még nem is nevezik ezt vetélésnek, lehet, hogy biokémiai terhesség volt, ami be sem ágyazódott. Ilyenkor 4 hetesen rendesen megjön és ennyi. Nagyon sok nőnél előfordul, csak ugye nem tesztelnek és észre sem veszik. Ezt alátámasztja a teszt is, ha valóban pozitív volt, annyir, de annyira halvány, hogy tényleg bokémiai terhesség lehetett, ha az volt.

Vagy nem is volt pozitív és rendesen megjött.

Vagy teherbeestél, a teszt még nagyon halvány és most van a beágyazódás, bár a beágyazódáshoz nekem soknak tűnik az, hogy megjött, elméletileg csak nagyon picike barnázás van ilyenkor, ha van is egyáltalán. Viszont, ha az előző halvány pozi volt, a későbbinek erősebbnek kellene lennie. Ez nem stimmel annyira.

Azért menj el dokihoz. Ha nem lát terhességet (és a vérvétel sem támasztja alá) ilyen korán semmit nem is tesznek, ezt nem veszik vetélésnek sem. Azt fogja mondani, hogy hibás volt a teszt. Viszont, ha terhes vagy (ennek a legkevesebb az esélye), akkor nem árt, ha látott, valószínű gyógyszert kell szedned a vérzés miatt.

2011. jan. 9. 14:03
 13/38 A kérdező kommentje:
Természetesen megírom, aranyos vagy hogy érdeklődsz. Köszönöm a válaszokat!
2011. jan. 9. 14:04
 14/38 anonim ***** válasza:
szinte minden nonek van ilyen korai vetelese de erre csak akkor vagyunk figyelmesek amikor gyereket akarunk es ezert a nem vart elott tesztelunk...semmi ok a panikra...en is elmennek orvoshoz mar csak azert is mert gyerekvallalas elott amugy is kell egy alapos kivizsgalas
2011. jan. 9. 15:32
 15/38 anonim ***** válasza:

Szia.

Vetélés azért nem lehet szerintem mert akkor a teszted + maradna. Egyik napról a másikra nem lesz negatív.

2011. jan. 9. 17:07
 16/38 A kérdező kommentje:
Tesztek: Hétfő (3-a) negatív, szerda (5-e) negatív, péntek (7-e) negatív szombat (8-a) pozitív (?) vasárnap megjött és negatív. Első pisiből mindegyik (előtte még vizet sem ittam)
2011. jan. 9. 17:47
 17/38 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem a múlt hónapban volt ehhez hasonló történetem. Két pozitív tesztem is volt (tünetek is voltak), aztán rá egy hétre megjött a mensturációm. (negatív volt már a tesztem és a tünetek is elmúltak ). Elmentem orvoshoz - ultrahangot is csinált - és mondta, hogy ezt kémiai terhességnek hívják. A szervezet elkezdte termelni a hcg-t, de nem tapadt meg a petesejt és ez menstruáció formájában távozott. Csinált vérvételt is, ami semmilyen értékű hcg-t nem mutatott ki. Tehát nem alakult ki terhesség. Próbálkozhattunk tovább, így most 8 hetes kismama vagyok.

Szóval lehet, hogy Nálad is ez volt.

2011. jan. 9. 17:50
 18/38 A kérdező kommentje:
Valaki azt mondta nekem a környezetemben, hogy ez nem pozitív tesz, mer a menzesz első napján teszteltem és akkor annak a csíknak sokkal erősebbnek kellett volna lennie ha valóban pozitív dec 27-én voltunk együtt útóljára és ha akkor elméletileg megtermékenyültem volna (a legutolsó napon) akkor is sokkal határozottabb eredményt kellett volna mutatnia. Azt írták a tesztre hogy "az elmaradt menzesz első napjától BIZTOS" eredményt mutat" Az ismerősöm szerint egy alig látható halvány fehéres lilás csík nem biztos eredmény. Szerinte úgymond beázott a teszt. (5 cseppet tettem rá a mellékelt csepegtetővel az előírás szerint.)Amúgy dec 17-27-ig voltunk együtt bármelyik nap összejöhetett volna de ezek szerint nem jött. Holnap elviszem a tesztet a dokinak majd megnézi és megmondja, hogy mi van. Szerintem se lehet olyan, hogy egyik nap pozitív aztán meg negatív... Amikor a lányommal terhes lettem volt az a nem vagyok egyedül érzésem (mármint lelkileg) rögtön tudtam, hogy terhes vagyok (tervezett baba volt). Viszont, hogy most is terveztük ezek a tünetek megvoltak, de ez érzés nem.
2011. jan. 9. 18:17
 19/38 anonim ***** válasza:
17:07es nek írnék,hogy mikor elvetéltem,pár órára rá teszteltem egy negatívat. Az orvos azt mondta,hogy ennyire korai terhesség esetén nagyon hamar kiürül a hcg a szervezetből! (4-5hetes voltam)
2011. jan. 9. 20:10
 20/38 A kérdező kommentje:
Kedves20:10! Ne haragudj, hogy megkérdezem, de vetélés után miért teszteltél, ha tudtad, hogy elvetéltél. Kb a rendes menzeszed időpontjára esett?
2011. jan. 9. 20:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!