Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pozitív terhességi teszt és...

Pozitív terhességi teszt és menzesz?

Figyelt kérdés
A történet röviden annyi, hogy 7-én kellett volna megjönnie. Napok óta hasgörcs émelygés, szédülés, hányinger, mellfeszülés és mell érzékenység. Tegnap reggel(8-án halvány pozitívat teszteltem. Tegnap este barnás valami kezdett kis mennyiségben jönni aztán elállt. Ma reggel "megjött". Valami fehéres nyálkással valamivel együtt. A szédülés és a hányinger megmaradt. Viszont nem úgy jött meg ahogy szokott, ha késik akkor majd le szakad a hasam és iszonyat görcsöl kb 3 óránként kell cserélnem (ha az első nap reggel jön meg-ahogyan ma is- akkor szinte ömlik belőlem. Most viszont alig valami és a hasam sem görcsöl. Reggel negatívat teszteltem. Szerintetek mi lehet? Terhesség? Hormonzavar? stb
2011. jan. 9. 12:45
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
Korai vetélésnek tűnik,Orvos mindenképp lásson!
2011. jan. 9. 12:51
 2/38 anonim ***** válasza:

Huhh, hát ez jó kérdés.

Vagy csinálj még egy tesztet, vagy ha szeretnétek a babát, akkor ügyelet. de lehet, hogy egyébként is a doki nem ártana. Mert ha terhes voltál, de elmegy, akkor is ma még pozitívnak kéne lennie a tesztnek.

Nincs képed a halvány pozitív tesztről?

2011. jan. 9. 12:53
 3/38 A kérdező kommentje:
Elméletileg görcsölnöm kéne. Legalább is a neten fellelhető "szakirodalom szerint". Vajon úgy is megvizsgál ha megvan?
2011. jan. 9. 12:53
 4/38 anonim ***** válasza:

persze, szerintem menj!

Nincs még egy teszted otthon?

2011. jan. 9. 12:55
 5/38 anonim ***** válasza:
Nemrég mikor elvetéltem, se görcsöm se hasfájás semmi nem volt! Ez reggel történt elment dokihoz aki megerősítette,hogy elment a baba,pár órára rá csináltam egy tesztet ami negatív lett.Orvos azt mondta,hogy ilyen korai terhességi korban nagyon hamar kiürül a hcg a szervezetből!
2011. jan. 9. 13:00
 6/38 A kérdező kommentje:
2011. jan. 9. 13:33
 7/38 A kérdező kommentje:
Nem tudok elmenni, mert kocsim nincs senki se visz el és itt a másfél éves lányom akit nincs kire hagynom, a férjem meg sajna külföldön dolgozik. Szerintetek pozitív volt a teszt?
2011. jan. 9. 13:35
 8/38 anonim ***** válasza:
Elég homályos a kép, de mintha lenne ott valami. Élesben biztos jobban látszik.
2011. jan. 9. 13:39
 9/38 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy negatív teszt, és simán megjött. Mivel annyira szeretted volna, ha baba van, késett pár napot. Meg gyengébben jött meg. Ha nagyon erősen kezdenél vérezni, ami nem akar abbamaradni, vagy erős görcseid lennének, akkor doki, ellenkező esetben szerintem semmi nincs.
2011. jan. 9. 13:47
 10/38 A kérdező kommentje:
Felhívtam a Doktor.info-t ott azt mondta a hölgy, hogy egyértelműen nem vetélés... holnap azért elmegyek orvoshoz.
2011. jan. 9. 13:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!