Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menzesz alatt lehet csinálni...

Menzesz alatt lehet csinálni terhességi tesztet vagy felesleges?

Figyelt kérdés
8.án,tegnap jött meg a menzeszem ,percre pontosan,de aznap csak barnás folyásom volt,és nagyon kevés,de mára már rendes piros vér és viszonylag sok. nagyon görcsöl a hasam is :S az lenne a kérdésem,hogy érdemes csinálnom tesztet,vagy fölösleges,hiszen megjött?! vagy inkább várjam meg amíg elmúlik és utána? egyáltalán mennyi az esélye a terhességnek? elöre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!
2011. jan. 9. 14:04
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
hát szerintem felesleges inkább utána a következő előtt,bár van aki menstruál terhesség alatt.ha ugy érzed nem olyan a közérzeted mind máskor akkor csinálj
2011. jan. 9. 14:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

az előző voltam:

amugy nekem is sokszor van így h csak napokig barnás aztán tök sok vér lesz és nagyon görcsölök.de ahogy változik az idő más hogy jelentkezik.

2011. jan. 9. 14:08
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ! az a baj,hogy eddig azon görcsöltem,hogy nem jön meg,meg mi van,ha késik stb... mostmeg olvastam olyanokat,hogy csomó embernek megjön és mégis terhesek... szóval nem tudom:S a közérzetem egyáltalán nem más,talán kicsivel csökkent az étvágyam és többet alszom, de ez annak is betudható,hogy hétvége van...:)
2011. jan. 9. 14:13
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
felesleges az újabb teszt. ha normális sok vér jön akkor NEM vagy terhes.
2011. jan. 9. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!