Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Előfordult már valakivel,...

Előfordult már valakivel, hogy szoptatás alatt esett teherbe? Több mint 5 hónapja szültem, már nem szoptatok, mégsem jött meg, viszont terhességi tüneteket produkálok, bár ez a menzesz előtti napoknak is betudható.

Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 09:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
63%

Persze, egy csomó emberrel.

Ezért szokás védekezni, feltéve, hogy nem szeretnél teherbe esni szoptatás alatt...

2010. máj. 5. 09:04
 2/13 anonim ***** válasza:
71%
Milyen tüneteket? A szoptatás elhagyása után nem azonnal fog megjönni, nekem közel 4 hónappal utána jött meg először. Csinálj tesztet ha gondolod hogy terhes lehetsz
2010. máj. 5. 09:05
 3/13 anonim ***** válasza:
54%

Szoptatás alatt is ugyanúgy lehet peteérésed. Csinálj tesztet mindenképpen. És ha nem akartok még babát, feltétlenül védekezzetek!

De az is előfordulhat, hogy a hormonjaid állnak vissza, azért produkálsz terhességi tüneteket.

Egyébként 5 hónapos koráig szoptattam kisfiamat, és most jött meg, de úgy, hogy gyógyszert kaptam, ami meghozta.

Minden szervezet más ebből a szempontból is.

2010. máj. 5. 09:13
 4/13 anonim ***** válasza:

Nem kötekedésképpen, de miért gondolod, hogy a szoptatás egy fogamzásgátló módszer?

Annyi helyen olvastam már, honnan jön ez a gondolat?

Egyébként az anyukám is úgy "lett", hogy a nagymamám azt gondolta, hogy szoptatás alatt nem maradhat terhes...

Ő is tévedett, mint már iszonyúan sokan mások is.

2010. máj. 5. 09:18
 5/13 anonim ***** válasza:
Csinálj egy terhességi tesztet, abból kiderül minden!
2010. máj. 5. 09:23
 6/13 anonim ***** válasza:
Én még naponta kilencszer szoptatom a féléves kisfiamat, 5 hónapos volt, amikor először menstruáltam.
2010. máj. 5. 09:23
 7/13 anonim ***** válasza:
49%

A szoptatás nem egyelő a védekezéssel, ezt szerintem mindenki tudja.Védekezni kell ugyanúgy mellette,mert peteérésed van.

Barátnőm is így volt,még szoptatott amikor egyszer csak hopp,jött a második.

Tessék védekezni,ez már nem a tiniosztály,hogy felelőtlenek legyünk...

2010. máj. 5. 09:32
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kioktató válaszokat!!! Valószínűleg túl primitíven tettem fel a kérdést, konkrét tényekre lettem volna kíváncsi!!! Nem vagyok már tini, és az orvosom szerint elég kicsi az esély szoptatás alatt teherbe esni. Egyébként pedig csak 1szer nem védekeztünk...
2010. máj. 5. 10:04
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem kioktatni akartunk, csak felnőtt emberek nem gondolkodhatnak így, hogy "csak 1x nem védekeztünk"...ilyet a buta kamaszlányok mondanak, ne haragudj :) A kérdést sem értem akkor, ha tudod mi van, vegyél tesztet és kész.... a doki is jó sötét ha ilyet mond, hogy szoptatás alatt kicsi az esélye...ez egy elég régi gondolkodás, manapság mindenki tudja, hogy ez nem így van....
2010. máj. 5. 10:16
 10/13 anonim ***** válasza:

Én is szoptatás alatt lettem terhes. De mi szerettük volna a babát.

lányom 26, fiam 3 hónapos

2010. máj. 5. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!