Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pozitív terhességi teszt és...

Pozitív terhességi teszt és menzesz?

Figyelt kérdés
A történet röviden annyi, hogy 7-én kellett volna megjönnie. Napok óta hasgörcs émelygés, szédülés, hányinger, mellfeszülés és mell érzékenység. Tegnap reggel(8-án halvány pozitívat teszteltem. Tegnap este barnás valami kezdett kis mennyiségben jönni aztán elállt. Ma reggel "megjött". Valami fehéres nyálkással valamivel együtt. A szédülés és a hányinger megmaradt. Viszont nem úgy jött meg ahogy szokott, ha késik akkor majd le szakad a hasam és iszonyat görcsöl kb 3 óránként kell cserélnem (ha az első nap reggel jön meg-ahogyan ma is- akkor szinte ömlik belőlem. Most viszont alig valami és a hasam sem görcsöl. Reggel negatívat teszteltem. Szerintetek mi lehet? Terhesség? Hormonzavar? stb
2011. jan. 9. 12:45
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
20:10es vagyok! Nem voltam még ultrahangon így csak a tesztre tudtam támaszkodni,hogy pozitív. Nem várt után több mint egy héttel kezdtem el vérezni,elmentem orvoshoz aki azt mondta,hogy már nem lát terhességet de a méhem nagyobb,szóval valószínűleg terhes voltam! Meg akartam nyugtatni magam,hogy nem is voltam terhes csak késett menstruációm ezért vettem egy tesztet még aznap! (nem akartam elhinni,hogy megtörtént velem,hogy elvesztettem a babámat,jobb lett volna a tudta,hogy csak késett). Mikor visszamentem dokihoz (egy másikhoz) igazolta,hogy tényleg baba volt!
2011. jan. 10. 13:11
 22/38 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm. Ma délután megyek dokihoz majd meglátom, hogy mit mond. Igazából most hogy hétfő van több mindenki elérhető, így egy két helyre tudtam telefonálni. Mindenki azt mondta, hogy ilyen nincs, hogy amikor meg kellett volna jönnie sőt a rá következő napon csak nagyon halvány volt a csík. Eddig mindenki a rossz tesztre hivatkozott. Majd meglátjuk....
2011. jan. 10. 13:23
 23/38 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál. Azt mondta, hogy a teszt pozitív de ha van is baba annyira kicsi (kb.4 hetes),hogy semmit se látni. Kismedencei ultrahangot is csinált (annak ellenére, hogy megvan) megnézte, hogy bent mi a helyzet és megnézte a vért is. Azt mondta, hogy annak ellenére, hogy a 2. nap van nagyon kevés a vérmennyiség. A vetélést kizárta. Viszont azt nem, hogy lehet, hogy "A" típusú menzeszem van. Ez azt jelenti, hogy -esetlegesen ha van baba- későn termékenyült meg a petesejt és ezért lehet a menzesz + a pozitív teszt. 19-én kell hozzá visszamennem, ha van baba akkor már látható, ha nincs majd akkor rákérdezek a többire.
2011. jan. 10. 19:26
 24/38 anonim ***** válasza:

Szia!

Akkor drukkolunk, hogy minden rendben legyen! És legyen ott szívdobogás is!

Azért 19-e után írjál ide légyszi, hogy mi lett!

2011. jan. 10. 21:31
 25/38 A kérdező kommentje:
Írok persze! Nekem már az is elég ha azt mondja, hogy nincs baba és 1000%-os hogy nem történt vetélés, majd jövő hónap végén végleg hazajön Apa és akkor újra nekifutunk. Aranyosak vagytok! Nagyon köszönök mindent!
2011. jan. 10. 21:35
 26/38 A kérdező kommentje:
Ma ismét rendkívül halvány (nagyon silabizálós) pozitív tesztem volt (reggeli első vizeletből evés ivás előtt. Hányingerem is volt, van. Nekem sajnos még petezsákot sem látott tegnap. Az menzeszem 3. napján vagyok és elég a normál tampon (ilyenkor még a maxi kell)szóval alig van valami. Bár az első nap nagyon megvolt és délután görcsölt a hasam meg volt petefészek szurkám is. Ha 19-én nem talál semmit akkor nem tudom miért lehetett pozitív a teszt.
2011. jan. 11. 12:19
 27/38 anonim ***** válasza:
Hat ez erdekes. Nem akarsz addig is csinaltatni egy hcg vervetelt, az biztosra kimutatna.
2011. jan. 11. 15:28
 28/38 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva én is gondoltam rá. Beszéltem a férjemmel is és azt mondta, hogyha az orvos nem találta indokoltnak akkor szerinte nem kell. Amúgy ma már alig volt meg. Szerintem holnapra lesz egy kis barnás (mint a 6. napon szokott normálisan lenni) vagy még az sem. Kicsit félek most emiatt, hogy akkor mi is lehet....
2011. jan. 11. 19:28
 29/38 anonim ***** válasza:
Szerintem ez most fuggetlen az orvostol teljesen. En azert tanacsoltam, ha esetleg nagyon kivancsi vagy mar es szeretned tudni biztosra, akkor a vervetel 100%, hogy kimutatja.19-e messze van meg. Illetve, ha kiderul a terhesseg, lehet, nem jelent jot a barnazas es kellene kezeles.
2011. jan. 11. 21:05
 30/38 A kérdező kommentje:
Meg szerettem volna fogadni a tanácsod, elszántam magam, hogy holnap elmegyek. Fel is hívtam anyámat, hogy holnap vigyázzon a gyerekre, De 2x egymás után kinyomta a telefont mikor látta, hogy keresem. Így ki kell várnom sajna a 19-ét, pedig tudja, hogy milyen helyzetben vagyok....
2011. jan. 11. 22:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!