Hogy vagytok márciusra kiírt kismamák? Mindent beszereztetek már? Aludni tudtok?
Március 15-re várnánk. (őszintén?... kicsit előbbre...) A 10 éves kisfiam is két héttel előbb érkezett.
Én azt gondolom, hogy mindent beszereztünk (legfőképp emlékezetből) rutinosan :-), a babakocsin kívül minden megvan. Gondolom én..., ugyanis mindig ezen agyalok én is, hogy mi kell még. Amit az orvos ír föl (lázcsill. kúp, köldökre hintőpor stb.) majd az utolsó pillanatban. A kórházi csomagokat most pakolom. Napokban voltunk szülőszoba látogatáson, minden információval elláttak. 10 évvel ezelőttihez képest megrémültem, ugyanis rám bíznak minden döntést, pózt, gátvédelem igen-nem stb.
Akkor mindent mondtak, hogy mit csinálnak, mit csináljak én, s valahol ez biztonságérzetet adott.
Most egy kicsit néha félek. Nem kórosan, de azt hiszem igencsak szeretnék túl lenni rajta.
Kevés a vasam, a magnéziumom, ezeket elég rendesen szedem. Feszül sokat a hasam, a bokám napokban el kezdett dagadni. Két részletben alszom, de a wc papír még mindig miattam fogy a legjobban, éjszaka nehezen alszom vissza. Egy oldalon tudok normálisan aludni.
Nagyon számolom vissza a napokat és izgulok, hogy minden rendben legyen.
Sziasztok!
Azt megkérdezhetem, hogy a sotén a különszobáért mennyit kell fizetni? úgy hallottam, hogy 5000/éjszaka.
Eddig 4 kg jött fel, de december végén voltam mérni, lehet lett azóta több is.
Jó lenne néha végigaludni az éjszakákat:(
Sziasztok,én is március végi vagyok,31.ére vagyok kiírva.Kicsit bizakodok, hogy egy-két héttel hamarabb érkezik,bár tudom hogy neki bent a legjobb,de elég nehezen viselem most a terhességet.
Egy éjszakát sem bírok végig aludni normálisan, ha meg sikerülne akkor a lányom (8éves) kucorodik át hozzánk, onnan meg nem tudok legalább egy órán keresztül visszaaludni,ja és rengeteget járok pisilni is.De már közel van március:))
Mi csak babakocsit vettünk,meg egy bölcsőt.A bölcsőről sok jót hallottam, és használtan elég jó áron be tudtuk szerezni.A ruhákat kaptuk innen-onnan,mert most fiú bébink lesz és hiába raktam el kis ruhákat a lányomról,mindegyiken van kisvirág,vagy pillangó,vagy a színe nem annyira fiús....szóval teljes ruhatár kell.
Még apróságokat kell beszereznem,de az nem olyan sok.
Én eddig 10,5 kg-ot híztam,de 51 kg-val kezdtem.
Szia!
10ezer/ éjszaka volt két éve, húzós.
Én eddig 7 kg-t híztam, pont mint elsőre, akkor 10-11 kg volt a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!