Hogy vagytok márciusra kiírt kismamák? Mindent beszereztetek már? Aludni tudtok?
szia!
De jó! :) Aludni én sem tudok, én is a citromfű teával próbálkozom, de 6kor felébredek.
Az első babádat is itt szülted?
Neked ki a dokid? Nekem a Kisfalvy István.
Sziasztok, márc.26-ra vagyok kiírva. Vettem eddig: pelus, játszócumi, sudocream, popsitörlők, lázmérő, vízhőmérő melltartóbetét, kórházba papírwcülőke, betét. Vettem pár kisruhát, de karácsonyra is kaptam, plusz a rokonság meglepett egy konténer öröklött babaruhával, minden méretben. Van overall és bundazsák is, szerintem készüljetek úgy, hogy fog kelleni márciusban a kórházból hazafelé, biztos ad kölcsön valaki!
A babakocsit, ágyat, légzésfigyelőt, stb. február elején fogjuk megvenni. A kölcsön ruhákat már kimostam egy körben, február végén újra mosom babamosószerrel és vasalok mindent. Addig pihi van.
Nekem nem keményedik a hasam, tudok aludni, viszont rettentő hülyeségeket és rosszakat álmodom, és már ősz óta minden éjjel felébredek és megyek pisilni, hiába megyek el lefekvés előtt vagy 3x, az éjszakai program nem marad el. Ja, és elkezdett fájni a torkom.... :(
Kedves utolsó!
Te is hülyeségeket álmodsz?
Eszméletlen miket tudok összeálmodni, sokszor el sem hiszem :)
Pedig régen szinte alig álmodtam, remélem majd elmúlik.
Szia!
A sotés vagyok. Igen itt szültem, Melczer Zsolt az orvosom. Szép emlék maradt a szülés, utána a kórházi lét már kevésbé :)
Sziasztok. Március 9 és én is összeálmodok mindent már hetek óra. És nem alszom éjszakánként két óránál többet napok óta.
Néha picit izgulok, mi lesz ha már itt lesz a baba.
A héten elkezdjük vásárolgatni a szükséges baba dolgokat, hogy februárra már ne maradjon sok tenni való.
:)
A Sotés kismamától kérdezném, hogy a babának miket kell bevinni a kórházba? Mindenki mást mond.
Gond volt a kórházban, sok embertől hallom, hogy nem egy leányálom.
Szia!
Sotés vagyok. Kapott ruhát és köldökápoláshoz cuccot. Mást mindent vinni kell. Pelus, popsitörlő, popsikrém, nekem jól jött néhány textilpelus, pelenkázóalátét, esetleg cumi, vékony kissapka. Ja és hazavivős ruha :) Más most nem jut eszembe, még nekem is át kell gondolni hogy is volt.:)
Március 19-re vagyok kiírva.A hétvégén vettük meg a kiságyat,bár van már két gyermekem de a kis ágyat rég eladtuk.Ruhák viszont maradtak és kapok is sokat ilyenekre nem költök.Babakocsi is van.A dm-ben kell még bevásárolni,de majd csak februárban.
Aludni már hetek óta nem tudok, éjfélkor elalszom és óránként fent vagyok minden mozdulatomra.Néha keményedik a hasam de nem vészes.Jobban meg visel a légszomj ami időnként rám tör.Sokat pihenek.
30 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!