Márciusra kiírt Kismamák hogy vagytok? Mekkora a babátok? 27 hetes km
3 hónapja nem voltunk uh-on, így nem tudom mekkora a baba.
Sajnos elkezdett kinyílni és megrövidülni a méhnyakam, ezért feküdnöm kellene, de a 2 éves fiam mellett ez igen nehéz.
Hatalmas a hasam, 100 cm, 164 cm és 58kg-al kezdtem, most 70 kg vagyok.
Félek, nehogy nagyon korán jöjjön.
Te jól vagy?
fizikailag jól érzem magam. egyre erősebben érzem a mocorgását és ez olyan jó :)
nem tudom mekkora, mert a 18. heti genetikain látták utoljára, a következő meg a 30. heti lesz csak. de már kíváncsi vagyok rá, esetleg arra is, hogy befordult-e már.
Köszi, nem panaszkodom. :)
A pocakom már igazi kismama pocak, a baba rengeteget mozog, aktív. Én sajnos gyorsabban fáradok mint eddig, többet kell megállnom vagy pihennem. Ilyenkor be is keményedik a hasam.
Lassan készülünk a babakelengye beszerzésre, listát írok, molyolok vele, megvárom mit kapunk karácsonyra. :)
A babát hónap elején láttuk uh-n, de csak megnéztük, szívhangot ellenőrzött a doki, méreteket nem vett. Majd jan. elején megyünk újra. A héten volt cukorterhelés, az eredményét jövő héten tudom meg.
25 hetes kismama
Hol szültök? Kisfiút vagy kislányt vártok?
Sziasztok! Nekem is kislány, 25+5 naposan volt 1085 g, ez pont egy hete volt.
Én is gyorsan fáradok, és esténként iszonyatosan fáj a derekam.
Babókám pedig olyanokat rugdos, hogy már sokszor kellemetlen érzés.
De imádom ezt az érzést is :)
Szia!
Mi a múlt héten voltunk 4D-n, akkor volt 970 gr. Én jól vagyok, és nem fáradok. Rám került 10 kg valahogyan :), és a hasam nekem is 100 cm. Úgy érzem kicsit el vagyunk csúszva a baba cuccok vásárlásával, de nyilván megoldjuk.
Szép napot!
28 hetes km.
Az én kislányom is hatalmasakat rúg, orvos szerint ezért is rövidülhetett meg a méhnyak.
Ő a 2. babánk.
Elsővel voltunk többször 4D-n, most nem megyünk, mert feküdnöm kell és nagyon messze lenne megcsináltatni.
Nekem is állandóan keményedik a hasam, 3x2 Magnerotot szedek ettől a héttől.
Én már vettem a neten ruhácskákat, mert kimozdulni nem tudok. Tőlünk minden legalább félórás útra van-kertváros, kocsink nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!