Márciusra kiírt Kismamák hogy vagytok? Mekkora a babátok? 27 hetes km
nálunk a kötelezőket csinálják, igen, meg utána viszem a leleteimet és akkor is megnézi az orvos. de gondolom ez legtöbb helyen így van.
milyen az a keményedés? fáj? kérdezte a védőnő, hogy szokott-e lenni, de nem tudtam rá válaszolni. néha hüvelybe érzek nyilallást, de az gyorsan elmúlik és ritkán, kb heti egyszer van.
Sziasztok!Márc.31.-re vagyok kiírva, második baba.Van egy 4 éves kislányom, most kisfiút várunk.Jól vagyok, nekem az eleje volt nagyon keserves, semmi nem volt jó, nagyon sokat idegeskedtem.A 18 héttől végre élvezhetem a terhességet, most remekül vagyok-tegnap voltam terheléses cukorvizsgálaton, jó lett az eredmény.Múlt héten voltunk uh-n, nagyon jó volt látni a kicsit, jan .3-án megyünk újra.Mindenkinek jó babavárást kívánok.
25km.
10:46 nekem dettó ugyanez. riogattak az elején vérzéssel, aztán a tarkóredővel, majd az afp-vel. genetikára is küldtek, majd mindent rendben találtak.
de ezek annyira betettek, hogy már minden vizsgálat előtt izgulok. a cukor miatt is aggódtam, aztán tökéletes lett az eredmény. lassan megnyugszom, de az eleje, az nekünk is nehéz volt. szintén kisfiú.
10:28-as vagyok.
Nálunk első baba, kisfiú. :) Szintén március 31-re kiírva.
Szia!
Mi már 30 hetesek leszünk,Kisfiut várok,első Baba!Már másfél kg a Drágánk,és nagyon nagyon aktiv.Néha olyanokat rug,hogy kellemetlen érzés!A gerincem ill. a lapockám szokott fájni,egyépként még bicozok :-)Most megyünk kedden a 30 hetes uh ra kiváncsi vagyok mennyit nőtt 2 hét alatt!
Magándokihoz is járok,ott 4 hetente van uh,igy vagyok nyugodt!
Boldog Babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!