Ehhez mit szóltok kismamák, nekünk nem jár semmi?
Utolsó: persze, hogy az egészből csak ennyit értettél meg.
Másrészt pedig ennyi erővel minden egyes jegyemet/bérletemet visszatéríthetné a BKV, amit akkor használok fel, mikor orvoshoz megyek BÁRMILYEN okból. Hisz épp a terhesség az egyetlen olyan dolog, amit te választottál, és amikor választottad, tudtad, hogy dokihoz kell majd járni. Ezzel szemben a betegségeket senki nem választja, és senki nem tudhatja előre, mikor kell orvoshoz mennie.
Engem nem a terhes nők zavarnak, hanem a követelőző emberek. Mert ezerszer több ember van, aki jobban rászorulna a támogatásra, és önhibáján kívűl rossz helyzetben van. Inkább nekik járna.
A diákok és a nyugdíjasok esete sem ugyanaz, mert iskolába kötelező járni, megöregedni meg mindenki megöregszik.
Az nem követelőzés, hogy "nekem járna", "fel vagyok háborodva", "nem érdemlünk meg ennyit?"
Szerintem ez bőven kimeriti a követelőzés fogalmát és a legtöbb válaszadóban ez ellenérzést vált ki és ők meg ezen vannak felháborodva... Hogy a kérdező bizony követelőzik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!